calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu… Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit” SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA Ne može zadržati suze, otkrila novosti Nestala Jasmina (15): Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Boli me briga za Elmedina! “DOSTA MI JE NJEGOVIH FOLOVA, MI SMO OKRENULE LIST”

Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom

Objavio: RHT
04/08/2024 6:00 PM

NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI OD ŠOKA

Pjevačica iz Srbije Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika dugo je šutila o vezi sa bivšim fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila mnoge tajne koje su bile skrivene od očiju javnosti.

NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI OD ŠOKA/Foto: Instagram

Afrika je nedavno otkrila da je u stanu Volkova zatekla golu Ivanu Nikolić, a kako kaže, bivši momak joj je zamjerio što je to javno rekla.

  • Zamjera on meni dosta stvari, ali to ćemo nekom drugom prilikom. Zamjerio mi je što sam to rekla, ali to je moj život i to su stvari koje su se manje – više i znale. Puno godina sam ja čuvala svoju privatnost, sada sam željela da pokažem i svoju drugu stranu. Nisam ja sve ni rekla, ali dio svog života sam iznjela jer ljudi ranije nisu znali ništa o meni. Negdje je i on dio svega toga. Mislim da više nije ni bitno to što on zamjera. Ima on taj momenat da iako je bivši zamjera moje izjave. Ne znam što je to tako – rekla je Sandra za Blic i istakla da je na ovu ljubav stavila tačku.
  • Nismo se pomirili. Sretnemo se nekada. Mi smo stalno raskidali i mirili se, a sada je to – to. Definitivno je gotovo. Žao mi je što su se neke stvari vrtjele po medijima. Bili smo jedno drugom ta neka ljubav koja se ne zaboravlja, ali to je sve život – rekla je pjevačica.

U kontaktu sa Ivanom

Sandra je istakla da je Ivana nikada nije kontaktirala, ali da joj se javi kada je sretne na nekom događaju.

  • Kada je izašla pjesma “Drugarice spavajte sa njim”, svi su tu priču od prije 5 godina povezali sa mojom pjesmom. To nije nova priča i nisam pjesmu iskreno nikome posvetila. Mediji su to prepisali tom momentu, ja sam se tome priključila, ako oni tako vide dobro. Ja sam cijelu tu priču ispričala već, svašta se dešava i ljudima sa javne scene i onima koji nisu. Ivana i ja se ne čujemo. Nikada se nismo ni čule. Stalno se srećemo po dešavanjima, javimo se jedna drugoj najnormalnije. Nemam problem ni sa kim – kaže Sandra.

Sandra Afrika jednom prilikom rekla je kako su joj luksuznu jahtu kupili nana i djed, a sada je otkrila da je vlasnik plovilice zapravo njen menadžer i bivši dečko Mikiša.

  • Mislim da jesam bakina miljenica, to sam se ja našalila jednom prilikom. Ovaj brod je čuveni Mikišin brod, od mog menadžera. Tu provodimo vrijeme kada sam u Crnoj Gori. Nemam vremena za odmor, nastupam stalno – kaže pjevačica.
  • Đani i ja smo imali nesuglasice u Americi. Ja sam tada prvi put sarađivala sa njim. Imamo zajedničke prijatelje, ali prije toga nismo radili zajedno. Kada je posao u pitanju, tu se nismo složili. Sada smo se pomirili. Nema potrebe da ima negativne energije – zaključila je Sandra Afrika.

Čitajte i GASTOZ HOSPITALIZOVAN! Poznato kakvu POVREDU ima, došao u Urgentni centar u 5 ujutru!

GASTOZ HOSPITALIZOVAN

Nenad Marinković Gastoz završio je u ranim jutarnjim satima u Urgentnom centru, prema pisanju domaćih medija.

Foto:ATAImages

Reper je prošle noći navodno povrijedio nogu, pa se zbog toga uputio u zdravstvenu ustanovu u pet ujutru.

Ljekari su mu stavili gips i prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava.

GASTOZ HOSPITALIZOVAN

Poslije pregleda, Nenad je pušten na kućno liječenje i u narednom periodu će morati da se pazi.

I dalje nije poznato kako je došlo do povrede, a mediji pišu i kako se u Urgentnom centru trudio da bude nezapažen, prenose mediji.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS