calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVJERNA I RANIJE? “UMRIJETI ĆU MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA” Mesud Pezer ostao bez finala Olimpijskih igara Horoskop za pse: Ovan želi biti predvodnik, Rak stalno traži pažnju ŠMEKERSKI POTEZ MC Stojana! Uputio OVE RIJEČI Angelini Topić, a evo kako je još SVE RAZNJEŽIO! (FOTO) ALEKS JE PRAŠTALA PREVARE, ALI PREKO OVOG NIJE MOGLA? MIONA SE DOPISUJE SA STANISLAVOM? NADA TOPČAGIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika, otkriveno o čemu je riječ

“Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA”

Objavio: RHT
02/08/2024 9:15 PM

Misliš da bih ti platila

Foto: Hypetv/printscreen

Šminker Stefan Subotić javnosti je postao poznat po svojim transformacijama. Da je šminka ozbiljna umjetnosti i da se sa njom mogu postići čuda, većini je poznato. Stefan Subotić svojim umijećem, ali i transformacijama svakodnevno fascinira svoje pratioce. Ono što Stefan radi sa šminkom izaziva ogromnu pažnju. A pratioci ne mogu da se načude njegovim transformacijama u domaće, ali i strane zvijezde.

U nedjelju 04.08.2024. godine samo na Hype televiziji u 16:00 h u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” otkriva sve one tajne iza kamera. Koja pjevačica je bahata, sa kojom su se energije poklopile, a koja mu je ostala dužna novac:

“Meni je svaka transformacija jako važna, i svaka ličnost u koju sam se transformisao izaziva veliko oduševljnje kod mojih pratilaca, kao i kod pjevača, glumaca. Uglavnom su reakcije pozitivne, ja se jako zabavljam dok sve ovo radim. Za jednu transformaciju, potrebno je nekoliko sati rada, ali cjelokupna slika je u detaljima, pokretima, garderobi.

Poznat kao umjetnik koji može da napravi čudo. Klijentkinje su mu i poznate dame sa estrade, kakva iskustva nosi, da li je bilo nekih nezgodnih situacija:

” Ja sam odavno postavio standarde kada je šminkanje u pitanju. Moje klijentkinje su takođe dame sa javne scene, pjevačice, glumice i voditeljke. Bilo je tu raznih situacija, sjećam se negdje na početku moje karijere, jedna jako poznata i popularna pjevačica nije željela da mi plati šminkanje, to je na mene ostavilo veoma neprijatan utisak.

“Misliš da bih ti platila”

“Ona je jako popularna i stvarno bi nastao pravi skandal kada bih izgovorio njeno ime. Mnoge vole da se cjenjkaju kao da su na pijaci, druge pak pored šminke misle da su šminkeri njihovi lični asistenti. Smatram da je šminka luksuz, i svako ko želi da lijepo izgleda mora to i da plati, posebno pjevačice jer im je džep dubok, a podloga veoma jaka!” završava Stefan

Kako se osjećao kada se autovao, na koje komentare je nailazio, da li je trpio internet nasilje, saznajte u nedjelju u 16.00 h samo na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS