calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVJERNA I RANIJE? “UMRIJETI ĆU MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA” Mesud Pezer ostao bez finala Olimpijskih igara Horoskop za pse: Ovan želi biti predvodnik, Rak stalno traži pažnju ŠMEKERSKI POTEZ MC Stojana! Uputio OVE RIJEČI Angelini Topić, a evo kako je još SVE RAZNJEŽIO! (FOTO) ALEKS JE PRAŠTALA PREVARE, ALI PREKO OVOG NIJE MOGLA? MIONA SE DOPISUJE SA STANISLAVOM? NADA TOPČAGIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika, otkriveno o čemu je riječ

Horoskop za pse: Ovan želi biti predvodnik, Rak stalno traži pažnju

Objavio: RHT
02/08/2024 8:45 PM

Horoskop za pse

Osim nama ljudima, horoskop možemo napraviti i za naše kućne ljubimce ukoliko znamo datum i mjesto njihova rođenja jer horoskop (natalni) je zamrznuta slika neba u trenutku nečijeg rođenja, piše Astrologija Pallas.

Horoskop za pse/Foto: Pixabay

Ovan

Želi biti predvodnik. Ne podnosi biti vezan niti je tolerantan prema drugim psima, naime želi dominirati. Najbolji primjer su lovački psi kao i Hrtovi.

Bik

Imaju blagu prirodu, vjerni su, odani te laki za dresuru. Ne vole se mnogo kretati, velike su maze, a obožavaju hranu i djecu. S godinama slabe.

Blizanac

Inteligentni, brzo uče i brži su od ostalih znakova pasa. Vole se praviti važni, ali vjernost im nije jača osobina te često bježe od kuće.

Rak

Stalno traže vašu pažnju i maženje jer umisle da su vam oni djeca, definitivno najnježniji znak među psima s čestim promjenama raspoloženja. Također su odlični s djecom.

Lav

Svjesni su svoje pojave, ponosni na nju i ponosni generalno. Nisu pretjerano aktivni osim ako su u centru vaše pažnje ili nekakvog zbivanja.

Djevica

Odlični su kao radni psi, a vrlo nemirni ukoliko su zatvoreni u kući ili nekakvom prostoru. Njima je zapravo vrlo bitno da se nečim bave pa tako na primjer može im se povjeriti da čuvaju nekog drugog psa ili čak dijete.

Vaga

Miroljubivi psi, Druželjubivi i obično vrlo lijepi. Uživaju u društvu drugih životinja i veoma su sretni ukoliko u porodici s kojom žive vladaju sklad i ljubav.

Škorpija

Životinje su jednoga gazde, snažno vezani uz njega i vrlo osjetljivi na ono što gazda osjeća. Izraženog ponosa te iz tog razloga ne vole ni naredbe.

Strijelac

Psi izuzetno hrabri, jakog karaktera i mišićavi. Pametni, hiperaktivni te iz tog razloga s njima nikada nije dosadno.

Jarac

Tvdoglavi psi, skloni ignoriranju vaših poziva pa i komandi, ali i netrpeljivi prema drugim psima. Vrlo prilagodljivi na velike hladnoće i rad u takvim uvjetima. Bernardinac i Haski bili bi najbolji primjeri.

Vodolija

Obožava se družiti s drugim psima, trčati i jurcati uokolo. Lanac za njih nipošto nije opcija jer sretni mogu biti samo ako su slobodni.

Ribe

Psi ovoga znaka uživaju u šetnjama uz vodu ili more i vole jesti ribu. Skloni su osjetljivim zglobovima i nježnim šapicama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.va/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS