calendar

Petak 2. Avgust, 2023

Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice”

Objavio: RHT
02/08/2024 5:15 PM

Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice”

U rijalitiju “Život sa dvije žene,” sultan Elmedin odlučio je provesti noć na planini u šatoru. Ovaj avanturistički duh nije ga napustio ni u situacijama kada bi većina odabrala komfor doma. Dok je sjedio ispred šatora, okružen zvukovima prirode, Elmedin je razgovarao o svojim ženama, koje su mu bile ne samo partnerice nego i prijateljice.

Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice”/Foto: Hype

“Moje žene su posebne,” rekao je, dok su se zrikavci oglašavali u pozadini. “One su moja snaga i podrška, svaka na svoj način.

Planinska šuma, sa svojim tajanstvenim šuštanjem i skrivenim stazama, bila je savršena kulisa za njegovo razmišljanje. Tu, daleko od svakodnevne buke, Elmedin je osjećao slobodu izražavanja misli. Njegove riječi bile su ispunjene iskrenošću i humorom, stvarajući urnebesnu atmosferu. Često bi kroz smijeh pričao anegdote iz života s dvije žene, naglašavajući kako je svaki dan s njima nova avantura. Njegova priča o ljubavi i prijateljstvu odzvanjala je kroz šumu, stvarajući nezaboravan trenutak u prirodi. Detaljnije pogledajte u nastavku:

Čitajte i SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA?

Društvene mreže su ovih dana uzburkane nakon što je procurio snimak bivšeg takmičara rijalitija Marka Janjuševića Janjuša i njegove bivše supruge Ena Janjušević u noćnom provodu. Oni su, naime, slušali pjesmu “Kralj ponoći” pjevačice Ane Bekute. Ovaj neobični događaj privukao je pažnju javnosti, a mnogi su iznenađeni ovakvim razvojem događaja.

Nakon što je snimak procurio, društvene mreže su preplavljene komentarima o ovom događaju. Fanovi su podijeljeni u reakcijama. Dok jedni osuđuju Janjuša zbog ovakvog ponašanja, drugi se pitaju da li je ovo bio slučajan susret? Ili su njih dvoje ponovo u vezi? Javnost nije ostala ravnodušna, a mnogi su izrazili šta misle o ovoj situaciji.

Pjesma “Kralj ponoći” je veoma popularna među ljubiteljima folk muzike, a njen emotivan tekst često budi uspomene i emocije kod slušalaca. Ova pjesma je imala posebnu ulogu u životu bivšeg para Janjušević, te je njihovo zajedničko slušanje ove pjesme izazvalo veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS