calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA” Mesud Pezer ostao bez finala Olimpijskih igara Horoskop za pse: Ovan želi biti predvodnik, Rak stalno traži pažnju ŠMEKERSKI POTEZ MC Stojana! Uputio OVE RIJEČI Angelini Topić, a evo kako je još SVE RAZNJEŽIO! (FOTO) ALEKS JE PRAŠTALA PREVARE, ALI PREKO OVOG NIJE MOGLA? MIONA SE DOPISUJE SA STANISLAVOM? NADA TOPČAGIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika, otkriveno o čemu je riječ Ko ne želi istinu? Da li Jana ili Fatima sabotira objavljivanje snimka sa TREĆOM ŽENOM iz stana? Žika Todorović objavio rijetku fotografiju sa suprugom Anom

Đina i Kan Džinović oduševili javnost fotografijom iz djetinjstva

Objavio: RHT
02/08/2024 6:30 PM

Brat i sestra

Haris Džinović i dalje je u jeku skandala nakon razvoda od dugogodišnje supruge Meline.

Influenserka Đina Džinović i njen brat Kan Džinović ponovo su u fokusu javnosti.

Njihova nova fotografija iz djetinjstva, na kojoj poziraju nasmijani, izazvala je veliku pažnju medija i fanova.

Đina i Kan su djeca Harisa Džinovića i Meline Džinović.

Privatni život

Kao djeca poznatih roditelja, Đina i Kan su od malih nogu izloženi pažnji javnosti. Ipak, Đina je postala posebno popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati više od 136 hiljada ljudi. Na njenom profilu uživa se u raznolikim objavama koje prikazuju njen privatni život.

Najčešći sadržaj na Đininim objavama uključuje teretanu, luksuzna putovanja, skupocjenu odjeću i otmjene restorane. S druge strane, njen brat Kan nije aktivan na društvenim mrežama. Njegov profil je privatni, a mediji ga često predstavljaju putem Đinih objava.

Premda su svi upoznati sa njihovim današnjim izgledom, malo ko zna kako su izgledali kao djeca. TikTok i Instagram društvene mreže su postali platforme za njihovo izražavanje. Na fotografiji koju je Đina podijelila, vidi se smiješna mala smeđa djevojčica i dječak plave kose kako se grle. Ova slika raznježila je mnoge Đinine obožavatelje.

Uspomene

Ovo nije prva fotografija koju Đina dijeli. Ranije je podijelila još jednu iz porodičnog albuma sa svojim ocem, Harisom.

Na toj fotografiji Đina sa šest godina uživa u zagrljaju svog oca, pokazujući koliko su vezani kao porodica.

Čitajte i ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu

Džinovićeva se snimala pod tušem na plaži dok se sve vrijeme dodirivala po tijelu

Đina Džinović objavila je snimak dok se tuširala, te tako izazvala veliku pažnju javnosti.

Džinovićeva se snimala pod tušem na plaži dok se sve vrijeme dodirivala po tijelu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/najportal/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS