calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ

UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN

Objavio: RHT
01/08/2024 5:30 PM

Učesnica rijalitija napravila haos u kafiću

Foto: Pinterest

Učesnica rijalitija napravila haos u kafiću

Voditelj je nedavno u emisiji prenio informaciju da je Slađa Lazić navodno napravila haos u jednom beogradskom lokalu.

Kako je ispričao, Slađa je podivljala, jer joj konobar u šampanjcu nije donio jagodu.

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Ja sam čuo da je Slađa napravila haos u jednom restoranu, jer joj konobar nije stavio u šampanjac jagodu – prokomentarisao je voditelj, na šta se nadovezala Maja:

– Dobro, ja to ne volim, ne podržavam takvo ponašanje prema konobarima, taksistima.

OTIŠLA NA REMONT

Photo: Hype

Slađa Lazić Poršelina u četvrtak je otišla na operaciju nosa i kapaka na jednu privatnu kliniku u Beogradu.

Kako je sama otkrila, u rijaliti će ući ponovo, ali u potpuno drugačijem izdanju, jer je riješila da “nabaci” nove grudi i nos, zatim da sredi kapke i uradi čuvene “mačje oči”.

-Ništa nisam uspjela da vidim, odmaram po cijeli dan. I sad odmaram, flasteri su mi konstantno na očima, zatvorene su mi oči… Jako sam otekla, sve me boli! Generalno je sve super prošlo, ali nisam navikla da budem u ovakvkom stanju, loše se osjećam – jedva je izustila Lazićeva.

Čitajte i “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM”

Pjevač i bivši član Bijelog dugmeta priznao je bez pardona nešto što nije za pohvalu.

Bh. roker šokirao priznanjem

“Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Znaš ono kad pričaju, opasna kombinacija, heroin i tako dalje. Ja sam ga kombinovao sa LSD-jem. Što da ne? Mogao sam da podnesem” – izjavio je Tifa i izazvao šok.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS