calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa

Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas

Objavio: RHT
01/08/2024 4:20 PM

Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći

U svijetu horoskopa postoje znakovi zodijaka koji su poznati po svojoj nesebičnosti i spremnosti da pomognu drugima, čak i kada su ljuti na njih.

Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći / Foto: Shutterstock

Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći / Foto: Shutterstock

Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći

Oni imaju nevjerovatnu sposobnost stavljanja svojih emocija u drugi plan kako bi pružili pomoć onima kojima je potrebna.

U nastavku otkrivamo o kojim je znakovima riječ.

Riba

Ribe imaju veliko srce i uvijek su spremne pomoći drugima, čak i kada su povrijeđene ili ljute. Izuzetno su empatične i mogu se lako staviti u tuđu kožu.

Njihova sposobnost da osjete tuđu bol i patnju motivira ih da pruže pomoć, čak i kada su ljute na te osobe. Pomaganje drugima, čak i u situacijama kada su ljute, Ribama pomaže da izbjegnu sukobe i stvore mirnije okruženje.

Vaga

Vage će uvijek pružiti pomoć drugima, čak i kada su ljute, jer vjeruju u važnost održavanja skladnih odnosa.

Vole sklad i ravnotežu. Pomaganje drugima omogućuje im održavanje harmonije i izbjegavanje eskalacije sukoba.

Smatraju da je ispravno pomoći nekome u nevolji, bez obzira na vlastita osjećanja. Pomaganje drugima dio je njihove prirodne želje da budu posrednici i mirotvorci, čak i ako se ljute na osobe kojima bi trebale pomoći.

Rak

Rakovi će uvijek priskočiti u pomoć voljenima, čak i kada su povrijeđeni ili ljuti, jer im je briga za druge u krvi.

Često su prirodno brižni i zaštitnički nastrojeni. Njihova sklonost brizi za druge nadilazi njihove sopstvene osjećaje ljutnje. Vjeruju da je važno pomoći svojim bližnjima, bez obzira na trenutne sukobe. Često će staviti svoje emocije na stranu kako bi pružili podršku i pomoć onima kojima je potrebna.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi?

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS