calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac

PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO)

Objavio: RHT
01/08/2024 1:40 PM

PRVO OGLAŠAVANJE BH REPERA

Bosanskohercegovački reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, uhapšen je sinoć i zadržan u policiji. Ta vijest odjeknula je kao bomba, a sada se on oglasio preko svog Instagram naloga i objasnio šta se tačno desilo.

PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA  / Foto: HYPETV
PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA / Foto: HYPETV

PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA

– Evo Sajfer završio. Ljudi bilo, prošlo. Hvala što ste brinuli. Nema potrebe. Malo temperament i ja kakav jesam. Ništa, uglavnom, nastavljamo dalje i vidimo se sutra u Budvi. Ljubi vas brat. Bez brige. A vi dušmani nabijem vas na k****. Standarno moje. Ljubi vas brat – rekao je reper u svom video oglašavanju.

No, malo kasnije je imao još jednu objavu.

foto: prinscreen/instagram/sajferofficial

“Evo čitam članke, hapšenje se nije desilo u Cazinu, glupo je ovo nazvati hapšenjem. Sramota ovome pridavati značaja, ono k’o vi mi pišete, fri Sajfa, ja se k’o furam. “Pao, ustao, vratio se jači”. Je*o gluposti, vidimo se večeras u Budvi.”, piše u objavi popularnog bh. repera.

Svojoj brzom reakcijom i objavom želio je da stane na put svim tračevima i nagađanjima koji kruže o hapšenju…

Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo

Pročitajte i: Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine.


Elvir Laković Laka
 
Mirela Lela Laković održali su veliki koncert u Goraždu koji je uvertira za početak internacionalnog Festivala prijateljstva koji se održava od 1. do 8. avgusta. Već 27. godinu…

Foto: Klix

Koncert je počeo pola sata prije ponoći te trajao do kasnih sati, iako se Laka “žalio” na sceni kako “rani na posao”.

Laka i Lela su skoro pa redovni gosti festivala, a ove godine goraždansku publiku počastili su i pjesmama “Kraj” i “Mama” koje će se naći na novom albumu koji bi trebao izaći u septembru ove godine.

Ovaj album koji će se zvati “Mama” u Goraždu rado čekaju jer je posljednji izašao prije deset godina, 2014.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS