calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO)

MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO)

Objavio: RHT
01/08/2024 12:20 PM

MMA BORCI napravili RUSVAJ

Marko Bojković i Dušan Ilić – MMA borci, gostovali su u emisiji “Da li sa Dalilom”, i tada su izazvali razne kontroverze.

MMA BORCI napravili RUSVA / Foto Hypetv
MMA BORCI napravili RUSVA / Foto Hypetv

“Ponašam se lijepo prema djevojkama, nemaju razloga da me napadnu. Da ja sad dođem da ih vrijeđam, ne. To ne, nisam ulazio u svađe sa ženama. Sa muškarcima je drugačija priča” – rekao je Marko.

“Zbog mene ANALIZIRAJU BETON IZBLIZA”

“Ako pokušaju da glume šmekere u društvu ili nešto dobacuju, u rijetkim slučajevima desi se da analiziraju beton izbliza”, rekao je Bojković.

Marko Bojković / Foto Hypetv

Dobio je pitanje od voditeljke da li završi u zatvoru zbog toga, i da li smije tako da se brani?

“Ne, zato što su oni mene prvi napali. Smijem da se branim, isto kao što bi se ti branila kad bi te neka žena napala. Ti me riječima natjeraš da te fizički napadnem. Mogu da se sa tobom svađam, ali ti dođeš do toga da hoćeš mene da napadneš…” – kaže Marko.

“To što si nabio iglu u …”

“Neki dečko mi se pred djevojkom pravio bitan. Malo je bio bahat prema meni. Ja sam mu rekao: ‘To što si nabio iglu u d**e, što si se napucao, nisi ništa muževniji od mene. Ti si i dalje p**kica koja se k**či tu meni, koji sam normalan. Niko ti ne daje povoda. Onda on djevojku gleda, i ja onda kao ‘ajde da ga nabodem. Muškarci su postali p… Idu i imaju para, misle da će ženu da osvoje. Kada na splavu im neko napadne djevojku, ti nećeš moći da je zaštitiš. Nisam nikada udario ženu”, istakao je Bojković.

“Više volim SVAĐU nego SE*S sa djevojkom”

Sa druge strane, Dušan Ilić ističe da voli svađu sa djevojkama.

Dušan Ilić Foto Hypetv

“Obično mi djevojke kažu da izgledam kao psihopata. Kad me upoznaju, promijene mišljenje. Muškarci kad me napadnu, loše se završi. Kad me žene napadnu, svađam se sa njima. Počeo sam da uživam u tome. Više me loži kada se svađam sa ženom, nego kad sa njom imam se*s. Nisam upoznao ženu koja je sa mnom izašla na kraj. Međutim, riječ je o simpatičnom svađanju. Nisam kao Mare, on se povuče”, šokirao je Dušan.

MMA BORCI napravili RUSVAJ

Potom su Dalili pokazali svoje borilačke vještine, da i ona nauči kako da se odbrani.

Foto Hypetv

Njoj nije bilo baš svejedno, ali je riješila i da udari Marka. On je tražio da ga udari u stomak najjače što može.

Momci su napravili dar-mar u studiju i u jednom momentu je moglo čak da uđe i obezbjeđenje. Međutim, ništa tako strašno, jer je sve bilo dio šou-programa. Detaljnije u sljedećem videu.

Pročitajte i: Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS