calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO) NOVI MEDIJSKI RAT! NAKON RIJALITIJA OPET RIJALITI! ASMIN OPLEO PO ANELINOJ CIMERKI: “Ta bi d**e prodala, a ne vrijedi 50 eurića!” Za dva mjeseca ljetnih vrućina: Rijeke i jezera u BiH odnijele 14 života Osman Karić se otvorio o rijaliti takmičarima: Šta je rekao za Šaviju? SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LJETOVANJE DALA HILJADE EURA! Jedna noć ovdje košta 700 eura, a ova destinacija je brutalna! Kako vas automehaničari varaju: Koriste lukav trik Širom Bosne i Hercegovine sutra će na snazi biti narandžasti meteoalarm zbog visokih temperatura Koju boju izbjegava princeza Kejt Midlton? Sandra Afrika na svojoj jahti se utegla u tange, a silikonske grudi sijevaju MAJA MARINKOVIĆ IZNIJELA CIJELU ISTINU O BUJANOVCU! Starleta se oglasila, pa brutalnim riječima stavila tačku na ovu priču! BOLNA ISPOVIJEST LUISOVE UDOVICE: “Jutros sam krenula na groblje i vidjela ćelavog čovjeka, naježila sam jer ….”

Zgodni francuski skakač koji se takmiči na OI bacio dame u trans

Objavio: RHT
31/07/2024 7:00 PM

Zgodni francuski skakač bacio dame u trans

Francuski ronilac Jules Bouyer koji se takmiči na Olimpijskim igrama je mnoge dame bacio u trans zahvaljujući svom izgledu.

Zgodni francuski skakač bacio dame u trans/Foto: Instagram

Rođen je 2002. godine. Skakanjem u vodu se počeo baviti u djetinjstvu. Njegov trener je primijetio njegov potencijal i dozvolio mu da se pridruži francuskom Nacionalnom institutu za sport.

Nakon povrede ramena, Bouyer je učestvovao na Svjetskom prvenstvu u skokovima u Dohi. Završio je na petom mjestu i tako se kvalifikovao za Olimpijske igre u Parizu.

Njegov kolega Alexis Jandard je na društvenim mrežama podijelio njihovu zajedničku fotografiju, a ubrzo su se javile brojne dame koje su s razlogom oduševljene Julesom.

Foto: Instagram

“On je jedini razlog zbog kojeg volim Olimpijske igre”, “Kakav muškarac”, “Hvala ti što si mi uljepšao večer”, “Parim oči na Julesu”, “Želimo još fotografija na kojima je Jules”, “Kupaći mu savršeno pristaje”, neki su od komentara.

Jules nije uspješan samo u svijetu sporta. Očekivano, primijetili su ga modni agenti pa je tako potpisao ugovor s agencijom Ford Models.

Ova informacija je također obradovala njegove obožavateljice jer će ga uskoro moći gledati u modnim kampanjama, ali i na pistama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS