calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BOLNA ISPOVIJEST LUISOVE UDOVICE: “Jutros sam krenula na groblje i vidjela ćelavog čovjeka, naježila sam jer ….” Zgodni francuski skakač koji se takmiči na OI bacio dame u trans City Hype! Rimski i Corona progovorili o sukobu sa Tanjom Savić! “Nije na nama da se prvi javimo” Evo kada Lana Pudar pliva za veliko finale Olimpijskih igara i gdje možete gledati utrku OVO JE DADILJA NOVAKOVE DJECE! Ima posebne uslove, ali jedna stvar joj je zabranjena do kraja života! (FOTO) ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ IZ BUJANOVCA?! Starleta u halterima za šankom, evo kako je tada izgledala! (FOTO) Djevojčica iz Zenice se samovoljno javila policiji nakon nestanka: Dobro sam, udala sam se i nalazim se u Visokom Elmedin puca od bijesa! Memo je iskoristio moju dobrotu, glavu ću mu u zemlju uvaliti POLICIJA NA NOGAMA: U bh. gradu nestala 16-godišnja Ena, porodica moli za pomoć JAŠKO VARAO ANELI!? RIJALITI UČESNICA BIJESNA ŠTO JE OSTAO SA ANELI, A NE SA NJOM! Nije mogla više da šuti, sve je priznala pomenula i bebu! ASMIN SE OGLASIO NAKON PRIJETNJI: Da se bojim miševa, nosio bih mačku u džepu Astrološke prognoze za avgust sa retro Merkurom NEVJERNA JELENA OTIŠLA U ZABORAV! Ivan pokazao novu djevojku?! Zašto olimpijci žive duže od većine ljudi MAJA PONOVO IDE NA REMONT!? Ima novu ideju Trebinjci u nevjerici: Brutalno pretukli porodicu nakon svadbe! Nisu poštedjeli ni djecu

MAJA PONOVO IDE NA REMONT!? Ima novu ideju

Objavio: RHT
31/07/2024 3:20 PM

MAJA PONOVO IDE NA REMONT

Marinković se povjerila drugarici i rekla da bi voljela zadnjicu još malo da podigne.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković kaže da je sve bliža novom estetskom zahvatu, koji je najavljivala još dok je rijaliti-program trajao.

MAJA PONOVO IDE NA REMONT

Naime, Maja je otkrila drugarici da će uskoro ponovo malo da koriguje zadnjicu, s obzirom na to da opet ima neke zamisli.

– Maja se povjerila drugarici, pa je rekla da bi voljela zadnjicu još malo da podigne. Ona je zadovoljna rezultatom koji je dobila operacijom koju je ranije uradila. Ali, uvijek može bolje! Ona je već pričala i s ocem Takijem, koji je, naravno, podržao njenu ideju da se još zategne. Kao što je podržao i njene ranije radove – priča dobro upućen izvor blizak starleti.

Podsjećamo, Maja Marinković jedna je od rekorderki u broju plastičnih operacija na regionalnoj javnoj sceni.

Pričalo se da je navodno prve silikone u grudi stavila još dok je bila u srednjoj školi, a nedavno je išla na plastičnu operaciju uvećanja zadnjice. Ona ju je koštala 5.000 eura. Između te dve intervncije obavila je još niz drugih i u potpunosti promijenila fizički izgled. Na samom početku novogodišnjeg intervjua komentarisala je Staniju Dobrojević.

– Niko nije kao ona, a nas dvije u paketu jače smo od cijele kuće. Volim je zato što nije sujetna, pomaže mi nesebično savjetima i uvijek je tu za mene. Volimo se i nismo ljubomorne jedna na drugu. – rekla je Marinković o Staniji i otkriva na čemu zavidi drugarici:

– Na guzi! Njena je prirodna, a moja vještačka, platila sam je 5.000 eura!

Pročitajte i: HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara”.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS