calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV

LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO)

Objavio: RHT
30/07/2024 7:40 PM

LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?!

Foto: ATAImages

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković iznenadili su pratioce na društvenim mrežama kad su otkrili svoju novu strast – kuhanje inspirisano kineskom kuhinjom. Nakon što su podijelili slike praznih tanjira na Instagramu Luna je porukom napravila opštu pometnju među fanovima, koji su odmah posumnjali da im rijaliti-par sprema novo iznenađenje.

– Kad napravim kineze – našalila se Đoganijeva, dok je Miljković poručio da njegova supruga kuha za medalju.

Nakon što su mnogi pratitelji počeli da pitaju za recepte Luninih kineskih specijaliteta. Luna je pokrenula anketu na svom Instagram profilu. Pitajući pratioce da li bi željeli da ona i Marko pokrenu novi youtube kanal posvećen kuhanju.

LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?!

photo:printscreen/instagram/luna_djogani

Ova ideja nije iznenađujuća s obzirom na njihov uspješan kanal na istoj platformi i nedavno pokrenutu emisiju “Bunker”. Izgleda da par planira da iskoristi popularnost i talenat za kuhanje da bi proširio svoj poslovni portfolio.

– Pitate me svi za recept moje kineske hrane. Hoćete da vam snimimo “Sikter kitchen” – pitala je Luna svoje pratioce, pa postavila anketu sa “da” i “ne”.

Podsjećanja radi, Luna i Marko vjenčali su se 18. maja 2021. i od tad uživaju u porodičnom životu s kćerkama Miom i Lanom. Osim uspješne karijere na društvenim mrežama, par je pokazao da je moguće održati ozbiljnu vezu i brak nakon rijalitija, što je rijetkost u svijetu rijaliti-zvijezda.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS