calendar

Utorak 30. Jul, 2023

MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomjeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO)

Objavio: RHT
30/07/2024 3:19 PM

MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”

Radovi u Lisovićima su u punom jeku kako bi se sve pripremilo za početak rijalitijaImanjena Hype televiziji, koji obećava da će biti nešto potpuno novo na našim prostorima.

Kao najveći i najbolji rijaliti projekat ikada, radovi na “Imanju” ulaze u završnicu, a vlasnik Hype TV Saša Mirković, oglasio se iz aviona. Najavio je dolazak i to sa svojim sinom Aleksejem.

Foto:Instagram/sasa_mirkovic_official/Hypetv/ilustracija
Foto:Instagram/sasa_mirkovic_official/Hypetv/ilustracija

MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”

Saša Mirković nerijetko voli da se našali sa svojim Instagram pratiocima, pa se oglašava u duhovitom maniru. Ovog puta on je podijelio sa svojim pratiocima da je krenuo nazad u Srbiju, a umjesto toga sletio na Mikonos, gdje je zatekao svog sina Alekseja.

– Mikonos – Greece što bi neki rekli (EU). Iznenadili su me piloti i Aleksej. Volim Grčku! – napisao je Saša Mirković u opisu objave.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Potom se požalio kako mu nasljednik nije dozvolio čak ni da osjeti čari Mikonosa, jer “mora da se radi i da se gleda Imanje“:

– Stižemo! – rekao je Mirković, a u opisu objave dodao:


Na mlađima svijet ostaje. Kada naredi, moram i ja da slušam. Kako je počeo, čeka me i neko okopavanje na “Imanju”. – našalio se vlasnik HypeTV.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Ono što je sigurno je to da nas čeka nezaboravan spektakl koji će prevazići sve dosadašnje televizijske sadržaje.

Rijaliti Imanje donosi potpuno novu vrstu zabave koja je prikladna za sve uzraste. Za razliku od drugih rijalitija koji često naglašavaju konflikte i nasilje, program Hype televizije predstavlja nešto što će vam se zaista dopasti. Fokusiran je na porodične vrijednosti, rad na selu i uzbudljive učesnike. Ukupno 12 muškaraca i 18 žena će se suočiti sa izazovima ovakvog načina života, dok se budu borili za svoje mjesto na Imanju.

MIRKOVIĆI STIŽU NA "IMANJE": Pripreme za rijaliti koji će pomeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU!
Foto Hypetv

Sav prihod od SMS glasova koje publika bude slala za svoje favorite ići će u humanitarne svrhe. Na ovu temu nedavno je govorio vlasnik i direktor HYPE televizije i istioimene produkcije Saša Mirković.

– Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoj takvoj porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i ostale kolege da slijede naš primjer i da takođe isprate humanitarnu akciju Hype televizije. – izjavio je Mirković.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS