calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun Najbolja fotografija OI u Parizu izgleda nestvarno, evo kako je nastala Nives se pohvalila kako barata veslom: Pratioci oduševljeni nečim drugim što je pokazala Sultanu Elmedinu dozlogrdilo da trpi: Isplivala Memina podmuklost i niski udarci Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE ANITE I ANĐELA! Sve puca od strasti ANELI TRAŽI DNK TEST: Njene riječi kidaju DUŠU na komade! (FOTO) LIGA PRVAKA Mladen Žižović vjeruje u senzaciju protiv PAOK-a: Niko nam ne može oduzeti snove, nadu, vjeru i htijenje HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ BOLNICE MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomjeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO)

LIGA PRVAKA Mladen Žižović vjeruje u senzaciju protiv PAOK-a: Niko nam ne može oduzeti snove, nadu, vjeru i htijenje

Objavio: RHT
30/07/2024 4:00 PM

Mladen Žižović vjeruje u senzaciju

Ponoviti igru kao u Solunu, ali uz bolji konačni rezultat, želja je fudbalera Borca uoči sutrašnjeg revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv PAOK-a.

Foto: FK Borac

Grčki šampioni na banjalučki Gradski stadion stižu sa minimalnom prednošću od 3:2 koju su ostvarili prošle sedmice na stadionu „Tumba“.

Mladen Žižović vjeruje u senzaciju

Zbog sankcija UEFA od ranije Grci neće imati podršku svojih navijača u Banjaluci. A već od ranije rasprodan stadion obećava da će crveno-plavi sutra imati odličnu podršku na putu do novog podviga.

„Kao što sam rekao i prije prve utakmice sa PAOK-om mogu ponoviti sada. Grci su i dalje favoriti, ali nama niko ne može oduzeti snove, nadu, vjeru i htijenje. Za razliku od najave prve utakmici sada bih dodao i riječ – inat koji želim da pokažemo i da još jednom pariramo zaista velikom klubu. Od svojih igrača očekujem da sutra pokažu sličnu igru kao što imali u Solunu, a nadam se da će rezultat biti drugačiji. Nadam se da ćemo u sutrašnjem ambijentu pokazati još više nego u Solunu i napraviti prvoklasno iznenađenje, odnosno izbaciti grčkog šampiona”, rekao je Mladen Žižović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac.

Evo koliko novca su zaradili Arunović i Mikec za osvajanje zlatne medalje na OI u Parizu

Pročitajte i: Evo koliko novca su zaradili Arunović i Mikec za osvajanje zlatne medalje na OI u Parizu.


Uspjela je Srbija da dođe do prve medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su Damir Mikec i Zorana Arunović došli do zlatnog odličja u streljaštvu. Nakon što su savladali Turke sa 16:14 u velikom finalu miks parova u disciplini vazdušni pištolj.

Foto: Tanjug/AP 

Srbija je uz pomoć Damira i Zorane došla do svoje prve medalje na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine, i to četvrtog dana Olimpijskih igara, čime su našoj zemlji doneli i ogroman uspeh.

Samim tim što su osvojili medalju, njih dvoje su zaradili i pozamašnu sumu novca, ali od svoje zemlje.

Naime, prema propozicijama, Međunarodni olimpijski komitet ne dodjeluje novčane nagrade za osvajanje medalje na Olimpijskim igrama. No, već prije turnira je usvojeno da će onaj ko osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama dobija…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS