calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom

ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO)

Objavio: RHT
29/07/2024 8:40 PM

ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU

Aleksandra Nikolić i Filip Car zvanično su stavili tačku na njihovu ljubavnu vezu, nakon što su dobili kćerku Leonu.

Foto: ATA images/HypeTV/Aleksandra Nikolić, Filip Car
Foto: ATA images/HYPETV/Aleksandra Nikolić,Filip Car

Nakon više pokušaja da poprave odnos, kraj je bio neizbježan. Car je otkrio da je uložio dosta truda u renoviranje stana za dolazak bebe i Aleksandre. Međutim, do toga nije ni došlo, a Car je stava da Aleksandra nikada nije ni željela da se preseli u Crikvenicu. On je javno nju iskritikovao što se podvrgla estetskim korekcijama odmah čim se porodila.

Nikolićka je zamjerila Caru za izjave koje je davao o njoj, ali kako kaže za Hype, ona pamti samo lijepe stvari.

ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU

– Neću govoriti ništa loše o njemu, mislim da mu neke stvari ne trebaju koje radi u svom životu. Konkretno mislim na izjave u kojima jako ružno govori u meni. Mislim da treba da pamti samo lijepe stvari. Želim mu sve najljepše u životu, stvarno. Ja neću reći nikada da se kajem zbog odnosa sa njim, jer se ne kajem. Imam prelijepu kćerku koja je moja najveća ljubav u životu! – rekla je Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hypetv.rs.

Foto:HypeTV/Aleksandra Nikolić

– Ja u vezi mnogo toga tražim, ali mnogo i daljem, a najvažnije mi je poštovanje, na prvom mjestu! Moram priznati da sam u trudnoći bila baš teška i fizički i ovako (smijeh). Imala sam baš velike promjene raspoloženja i bila sam baš emotivna. Moja trudnoća je bila veoma turbulentna, nažalost! – rekla je Nikolićka, za Hype, pa dodala:

– Iskreno, svaka žena koja je u drugom stanju, blaženom stanju, treba da uživa, a ne kao ja da doživljava neke situacije – rekla je Aleks.

STRESNE SITUACIJE TOKOM TRUDNOĆE SU OSTAVILE POSLJEDICE!

– U osmom mjesecu sam ležala u bolnici na odjeljenju za visokorizičnu trudnoću, tako da smatram da su se neke situacije odrazile baš tada na moje zdravlje – rekla je Aleks, pa otkrila da su se emocije prema Filipu ugasile.

Foto: HypeTV/Aleksandra Nikolić

– Iskreno emocije su se ugasile i sa moje i sa njegove strane očigledno. Mislim da među nama treba da postoji dobar odnos, jer imamo predivno dijete. Ne treba da postoji ta ogorčenost, treba da pamtimo samo lijepe stvari kako bismo funkcionisali bar kao roditelji, kada kao partneri nismo uspjeli – govori Nikolićka za Hype.

– Sa Filipom je bilo situacija koje nisu za poželjeti. On uvijek može da vidi Leonu, ja sa tim nemam nikakav problem, niti bih mu ikada to branila. Leona je njegovo dijete koliko je i moje – rekla je Aleksandra Nikolić u intervjuu za HypeTV.

Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official
Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

Cijeli ekskluzivni intervju sa Aleksandrom Nikolić pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS