calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto

STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO

Objavio: RHT
29/07/2024 6:00 PM

STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU

Megapopularni influenser M.S. (24) za HYPE eksluzivno donio je odluku da govori o najtragičnijim momentima iz svog života.

Malo ko zna, ali influenser koji je danas popularna zvijezda na društvenim mrežama, sa milionskim pregledima, nekada je bio žrtva zlostavljanja i maltretiranja svojih vršnjaka.

Foto:Hypetv
Foto:Hypetv

“TADA SAM IMAO SAMO 13 GODIINA”

“Imao sam 13 godina i grupa dječaka u školi me je uvela u wc. Bilo ih je četvorica. Zatvorili su vrata, jedan je izvadio bokser, drugi je držao stražu, treći mene, četvrti je otkopčavao šlic. Ja sam smirivao situaciju. To nije bilo neuobičajeno, oni su me maltretirali i ranije. Nikada im nisam šutio to je bio glavni problem i ako su bili glavni gaseri u školi. Otkopčao je šlic i bio sam šokiran. Svi su se smijali. Ovaj drugi mi se unosio u facu. Nije me udario ali su me jako držali i sve vrijeme stiskali. Bio sam hladan kao led jer nisam bio svjestan situacije i šta mi se dešava. “, pričao je influenser za Hypetv.

“OTKOPČAO JE ŠLIC I REKAO MI…”

Tek kasnije sam došao sebi i shvatio šta se dogodilo. Otkopčao je šlic i rekao mi ‘E sad ćeš da pušiš k*rac’. Sva ostala odjeljenja su znala da me drže u WC-u. U jednom trenutku su ulazna vrata od WC-a pala. Nekoliko dječaka iz mog odjeljenja su došli i srušili vrata da mi pomognu. Uletjeli su u wc i izveli me napolje.

DOBILI SU OPOMENU

Da li su nadležne službe reagovale ili nadležni u školi?

“Javio sam profesorici koja je na hodniku vidjela šta se dešava i ja sam ispričao jer je vidjela da je neki haos. Inače ne bih ni rekao. Kaznili su ih! Dobili su opomenu pred izbacivanje i smanjene ocjene iz vladanja. Nisu me više dirali posle toga. “

“IMAM POSLJEDICE ZBOG TRAUME”

Da li si imao neke posljedice zbog ovog događaja?

“Imam veliki strah od grupa dječaka i dan danas iako su klinci. Kada vidim grupu tinejdžera nije mi prijatno i uhvati me anksioznost.”, rekao je M.S.(24) u ekskluzivnoj ispovijesti za Hypetv.

SOS telefoni

SOS telefoni su snažan vid podrške žrtvama i svjedocima. Predstavljaju važan izvor informacija i telefonskih konsultacija. Pozivanjem SOS telefona žrtva ili svjedok imaju priliku da prijave nasilje, ali i da besplatno dobiju osnovnu savjetodavnu podršku i elementarne informacije.

Razgovori koji se vode moraju biti povjerljivi, a mogu biti i anonimni.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS