calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce Poznata glumica prvo bankrotirala, pa zaradila veliki novac na sajtu za odrasle STANISLAV LJUBOMORAN ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Nudi NOVU ŠANSU (FOTO) Osuđena majka jer je primorala kćerku da se uda za muža koji je ubio

STANISLAV LJUBOMORAN ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Nudi NOVU ŠANSU (FOTO)

Objavio: RHT
29/07/2024 1:40 PM

STANISLAV LJUBOMORAN ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA

Rijaliti fanovi uvjereni su da se Krofak uplašio da zaista gubi Marinković, pa na sve načine pokušava da je zadrži.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Čim je Maja Marinković nakon definitivnog raskida sa Stanislavom Krofakom odlučila da se okrene sebi i uživa u ostatku ljeta, on je ponovo počeo da je čačka.

STANISLAV “POLUDIO” ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA

Naime, ona će uskoro biti na Crnogorskom primorju, gdje se uvijek najbolje provede i ne zna šta će od udvarača. Dok je i na kućnom pragu salijeću tajni obožavaoci, iako Marinković, za sada, nije ozbiljnije zainteresovana ni za koga. 

Međutim, po svemu sudeći, Panteri nije svejedno što mediji pišu da je ravnodušna po pitanju njihovog raskida, te da ima brojne udvarače. Od njih će prije ili kasnije neki uspjeti da joj osvoji srce i postane zvanično dečko, koji je doskoro on bio.

Republika
Foto: Printskrin instagram

Zato je brže-bolje stavio dvije objave u svoju Instagram priču, kako bi joj udario na emocije. 

Mnogi su to protumačili kao da se uplašio da je stvarno gubi i da na ovaj način pokušava da Maji ponudi novu šansu. Očekujući da će ona odmah da je zgrabi.

Radi se o dvije objave koje je Krofak podijelio od fan grupa koje forsiraju njihovu vazu.

Prva je bila video-snimak iz rijalitija na kom uživaju u igrarijama u bazenu. A druga je fotografija na kojoj Stanislav gleda Maju zaljubljeno, što su konstatovali i njihovi fanovi. 

Republika
Foto: Printskrin instagram

Saša Matić i Željko Samardžić

Na snimku u pozadini ide pjesma Saše Matića: “Ja se ne predajem”. Uz fotografiju zavodničkog pogleda je postavljena romantična numera Željka Samardžića “Pokaži mi šta znaš…”

Na osnovu svega ovoga da se zaključiti da nije kraj ni kad ovaj par kaže da je definitivno kraj između njih. Jer, Stanislav, kako smatra većina nastavlja ljubavnu igru na ovaj način, kako Maja ne bi odlepršala nekom drugom.

Pročitajte i: Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA!

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS