calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA!

Objavio: RHT
29/07/2024 10:20 AM

Stanislav progovorio o vjenčanju

Krofak je htio da oženi Marinković!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Prošle sedmice voditelj Ognjen Amidžić ugostio je bivše takmičare posljednjeg rijalitija Marka Janjuševića Janjuša, Milenu Kačavendu, Aneli Ahmić, Maju Marinković, Stanislava Krofaka i Anđela Rankovića. 

Stanislav progovorio o vjenčanju

Kada je došao na red za set pitanja ,,Šta bi radije”, voditelj je upitao Stanislava da li bi prije bio do kraja života sam u ljubavnom odnosu ili bi ipak oženio Maju. Stanislav je kroz osmijeh otkrio da bi oženio Marinković. 

– Stanislave, šta bi radije. Oženio Maju ili bio sam do kraja života – glasilo je pitanje za Krofaka. 

– Oženio Maju – rekao je Stanislav kroz osmijeh.

Međutim, samo sedmicu kasnije Maja i Stanislav su ipak stavili tačku na njihov odnos, što je sve iznenadilo. A Krofak je pred kamerama otkrio zbog čega je došlo do prekida:

– Sam sam došao, čuli smo se, nema potrebe da bude varnica. Ona želi vezu, ja ne želim vezu i to je to. Ja joj se nisam javio kad sam video šta se dešava. Dva-tri puta je pokušala da dođe do mene, vidio sam gdje to ide. Htio sam da vidim gdje to ide, kada sam vidio sklonio sam se – rekao je Stanislav i nastavio:

– Ja sam došao na prijateljski način da pričamo, ja sam vidio gdje to ide, pa sam napravio distancu. Neka se ohladi, pa ćemo vidjeti šta će se desiti. Imao sam dvije veze i dva karambola, nisam bio spreman za to. Šta mi treba? Sada ću vidjeti, nisam još spreman, hoću da dođem sebi. Posao hoću da vidim kako to ide i eto. Nisam je ni vidio, ni čuo. Znao sam da smo zajedno u emisiji, nisam htio da je zovem. Video sam kako je, pružio sam prijateljsku ruku, a ona je odmah gdje je i šta je… 

Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu

Pročitajte i: Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu.

Dva automobila i motocikl učestvovali su juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sarajevskom naselju Breka. Jedna osoba je povrijeđena, a u Operativnom centru MUP-a KS nemaju podatak o stepenu povreda.

Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu/Foto: Facebook

Navodno je riječ o motociklisti.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS