calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

“SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…”

Objavio: RHT
28/07/2024 8:31 PM

Sotona je među nama

foto hypetv

Dragomir Despić Desingerica nerijetko šokira javnost svojim performansima, a sada je dobio novi udarac. 

Iako ga jedan dio javnosti brani i opravdava njegovo ponašanje, postoje i oni koji su zgroženi njegovim postupcima.

U red šokiranih spada kćerka Mikija Jevremovića, pjevačica Jelena Jevremović. 

Pjevačica udarila na Desingericu

Photo: Printscreen Tiktok/poznati

-Sotona je među nama! Bože, spasi nam pokoljenja. Čuvajmo djecu od ovakvih demonizovanih stvorenja! – napisala je Jelena Jevremović u komentaru ispod objave na društvenim mrežama.

Naša ekipa posetila je Desingericu u Budvi, a on nam je ispričao kako komentariše to što se digla tolika frka oko svega.

“Neveni smeta što pljujem djevojkama u usta”

Kako ne? Ti se za**bavaš? Vole to ljudi, brate, ko to ne voli.. Neveni smeta to, ali radim to kao posao. Ne snimam p**nić. Juče na Sutomoru i muškarci i žene me pitaju: ‘Pljuni mi u usta, pljuni mi u usta.’ Kako da objasnim ljudima da to neko želi?”, šokirao je reper.

Potom je objasnio zašto je rendao kačkavalj na glave ljudima i bacao kore za gibanicu tokom nastupa u Budvi.

“Oni su bili gladni”

“Ja sam to radio lijepo, nisam htio nikog da maltretiram. Niko nije došao da se matretira. Svojevoljno su došli, pitao sam prije toga da li je neko gladan. Oni su bili gladni, ja sam ih počastio sve. Prije svega, ja sam domaćin. Šta je trebalo da radim, gladni ljudi. Spremio sam gibanicu, sve što domaćin treba da radi, ja radim“, ispričao je Desingerica.

“Da li smatrate da imam potrebu bilo koga da platim? Kako bi nekog platio, a taj ne može da uđe u klub? Prvo, nemam kontakt sa djecom. Ni svoje dijete ne viđam, a kamoli tuđe, boli me đ**a. Roditelji neka ih vaspitavaju”, dodao je.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS