calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO)

Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac

Objavio: RHT
27/07/2024 3:30 PM

Tragedija u Bugojnu

U Bugojnu je jutros u požaru smrtno stradao muškarac, potvrdili su iz MUP-a SBK.

Tragedija u Bugojnu/Foto: bug.ba

-U naselju Poljice, Općina Bugojno, došlo je do požara na jednoj kući u kojoj je smrtno stradala jedna osoba – kazali su iz MUP-a SBK.

Policija je na licu mjesta, u toku je uviđaj.

Čitajte i SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO)

Nakon što je juče ekskluzivno pred kamerama Hype televizije krenuo ka zgradi Lepog Miće. Kako bi se suočio sa njim nakon žestokog sukoba, Asmin Durdžić je odlučio da se dodatno suoči sa ženom koja se nedavno uključila u program i predstavila kao “lažna komšinica” Stanije Dobrojević.

Naime, Durdžić je odlučio da posjeti radno mjesto pomenute osobe. Ona je tokom uključenja u program iznosila tvrdnje o svakodnevnim svađama između Asmina i Stanije. Kao i o haosu koji je navodno nastao kada je Asmin bio istjeran iz stana.

Hype televizija je pažljivo pratila ovu situaciju. Asmin Durdžić je bio očigledno uzrujan zbog svih optužbi i negativnih navoda koji su se pojavili u vezi sa njegovim imenom i odnosom sa Stanijom.

On se sučio sa radnicom koja se u tom trenutku nalazila u objektu. Te se obračunao s njenom kolegicom, s obzirom da se pomenuta osoba u tom trenutku nije nalazila u lokalu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS