calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju

“P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!”

Objavio: RHT
27/07/2024 9:00 AM

BOJAN TOMOVIĆ URNISAO SAŠU POPOVIĆA

subotu 27. jula od 23h na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, gost će biti pjevač BOJAN TOMOVIĆ.

Foto: printscreen/youtube Hype tv/youtube K1 Televizija/

U ovoj velikoj životnoj ispovijest Bojan će govoriti do najsitnijih detalja svog života.

Poslije povlačenja sa javne scene ovaj pjevač je riješio da progovori o svim mračnim stranama njegove intime i privatnog života.

Govorio je o svom djetinjstvu, odrastanju, borbi sa alkoholizmom, porodici, razvodu, ali je i potkačio pojedine ljude sa javne scene.

BOJAN TOMOVIĆ URNISAO SAŠU POPOVIĆA

Bojan je iznio i svoj zdravstveni problem javno pred kamerama, pa je ispričao kako se bori sa dijagnozama koje ima, jedna od njih je i bipolarnost.

Foto: printscreen/Hype tv/

Tomović je komentarisao i kolegu Acu Pejovića, za koje nije imao baš lijepe riječi:

“On ne zna da pjeva i ima glupe pjesme” rekao je Tomović u emisiji.

Prisjetio se i svojih prvih ljubavi, ali i bivše supruge sa kojom se nije ostvario kao roditelj.

“Bolje da budem dobar striko i ujak na sat, dva, nego roditelj sa dijagnozom” rekao je pjevač.

Voditelj je upitao Tomovića da prokomentariše i njegov odnos sa Sašom Popovićem.

“Bojane ti ne govoriš sa Sašom Popovićem, izjavio si da je fukara?” rekao je voditelj

“Fukara, ljiga i jedno zlo. Jedan monopolista koji je mene zabranio 2013. godine zbog nekog sukoba zbog autorskih prava, a poslije su menadžeri Granda napravili toliki monopol to sve moje kolege znaju, većinom nemaju m*da” rekao je Tomović

Pa je pevač nastavio:

“Vidim Elma Sinanović ga je tužila i neka je”

Pa se pjevač osvrnuo i na menadžere:

“Menadžeri Granda su napravili toliki monopol da za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Hrvatsku, ti pozoveš vlasnika kluba i ponudiš me, hoćete li Bojana Tomovića” rekao je pjevač pa nastavio dalje:

“Ne kaže, izvinite imamo ugovor, radimo samo Zvezde Granda. Znaš li ti koliko je pjevača ostalo bez kore hljeba radi njega. To je jedan monopolista, jedno đubre, pih, neka mu je prosto, nek se najede g**ana” iznervirano je pjevač rekao.

“Kada bi ga sreo na ulici?” pitao je voditelj

“P*dnuo bi mu, ozbiljno ti kažem i to ono tras. Ništa drugo nije zaslužio” izjavio je Bojan Tomović na Hype televiziji

NAJAVA EMISIJE:

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS