calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima!

MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO)

Objavio: RHT
26/07/2024 11:00 PM

Mensur Ajdarpašić se skinuo

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić se skinuo

Bivši učesnik rijalitija Mensur Ajdarpašić odlučio je da se odmori na Crnogorskom primorju, tačnije u Budvi. Svima jer poznato da je Mensur iz Bara, te mu nije bilo teško da doputuje u komšijski grad koji tokom ljeta vrvi od dešavanja.

Nakon završetka sezone, Mensur je riješio da malo napuni baterije i uživa na obali mora, a svoje trenutke opuštanja nerijetko deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Fotografija koja je podigla prašinu u javnosti

Photo: Printscreen Instagram/mennsssur

Danas je Mensur na svom profilu objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćem šorcu, bez majice, ističući svoje mišićavo tijelo. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, naročito među pripadnicama ljepšeg pola, čiji su komentari nakon ove fotografije bili brojni.

Novi emotivni status Mensura Ajdarpašića

Podsjetimo, Mensur je nedavno otkrio da je slobodan, iako je u rijaliti ušao kao zauzet. Detalji o raskidu sa njegovom još uvijek nepoznatom djevojkom nisu poznati, jer Mensur nije želio da govori o tome.

Mensurovo opuštanje na Crnogorskom primorju izazvalo je različite reakcije među njegovim pratiocima na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je tamo u potrazi za nekom novom romansom. U ovom periodu, Budva je postala domaćin mnogim bivšim učesnicima i učesnicama rijalitija, što bi moglo biti dodatni motiv zašto se Mensur odlučio za ovu destinaciju. U svakom slučaju, njegov odmor na obali mora pruža mu priliku da se opusti i uživa u letnjim radostima.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS