calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznijela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu

“STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću”

Objavio: RHT
26/07/2024 9:15 PM

Reprova bivša otkrila detalje

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija Jovanu Cvijanović.

Foto: Hypetv/ShowBLIZ/ATA images/MC Stojan, Jovana Cvijanović
Foto: Hypetv/ShowBLIZ/ATA images/MC Stojan, Jovana Cvijanović

Vatrena crnka zapalila je sve zbog navodnih afera s raznim frajerima sa estrade od kojih su mnogi bili zauzeti, pa i oženjeni.

– Bilo bi glupo da je neko nešto demantovao, jer bih se onda ja zainatila i izašla javno sa prepiskama i fotografijama. – priča Jovana u emisiji ShowBliz!

“ON JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu, sina Vuka i kćerku Kijaru!”

Jovana je u rijalitiju otkrila da je bila sa reperom MC Stojanom, ali da ju je on naprasno blokirao na svim mrežama, poslije 4 mjeseca veze.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Jovana Cvijanović
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Jovana Cvijanović

Reper se nije oglašavao nakon njenih navoda, a nju su cimeri optužili da je sve slagala.

– Imam sve poruke i slike i sve ću pokazati javno u ovoj emisiji, jer dosta mi je da “Jovana laže”. Pa sada da vidimo koliko Jovana laže. – rekla je Cvijanovićeva tokom emisije na Hype TV.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ATA ImagesJovana Cvijanović, MC Stojan
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ATA ImagesJovana Cvijanović, MC Stojan

– Planirali smo i djecu. On je želio srpska imena, dok sam ja željela nešto drugačije. Sin bi se zvao Vuk, a kćerka Kjara. – rekla je pjevačica i bivša rijaliti učesnica.

Meni je to baš čudno bilo i nisam htela, odbila sam! A on me onda nazvao dosadnom babom. – pričala je Cvijanovićeva.

– Sjećam se jednom, dok smo gledali film, Kleopatra, tačno se sjećam, on kaže meni: “Jovana”, a ja kažem “Molim”. “Zašto moji drugari misle da sam ja gej?” – pričala je sve detalje odnosa sa reperom finalistkinja rijaliti formata.

– Ja i dan-danas kažem, Stojan je moja najveća ljubav! Njega sam najviše voljela od svih mojih veza. – rekla je Jovana, pa dodala:

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Jovana Cvijanović
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Jovana Cvijanović

– Nikad nisam saznala zašto je to uradio. Zvala sam ga sa jednog drugog broja i uplakana mu snimila govornu poruku da mi objasni. Samo mi je odgovorio da je životno ugrožen i da je sebi najvažniji. Nije mi bilo jasno ništa. – rekla je Jovana.

– Bila sam mu i ispred kuće. Kad sam se vidjela, skamenila sam se i nisam skupila hrabrosti da se suočim sa njim. – šokirala je ona u emisiji ShowBliz

Celu emisiju pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS