calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznijela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu

“Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/07/2024 8:45 PM

Asmin o aferama, Lepog Miću PATOSIRAO!

HYPE  televizija je danas bila u Rumi sa Asminom Durdžićem, gdje je on došao da pokuša da nađe “komšinicu” koja je isprozivala Staniju u programu uživo.

Foto Hypetv

Asmin se prvo dotakao jučerašnjeg dana kada je došao na vrata Lepom Mići, koji mu nije odgovarao.

Asmin o aferama, Lepog Miću PATOSIRAO!

“On je miš, skakavac, ne znam ni koje uvrede da mu uputim. Sada smo bili kod “lažne komšinice”, njena koleginica je pokušala da je zaštiti. Počela je da se trese, plače.. Potom je druga koleginica opisala Branku Popović koja će dobiti tužbu iz Majamija. Sve je namješteno, ti telefonski pozivi poslije rijalitija, da zovu ljude… Isto ta gospođa što se bavi ko zna čim, kod nje u stanu možeš da čuješ rijaliti iz joge, a ne iz rijalitija…To su takve gluposti koje te žene izjavljuju po emisijama“, rekao je Ahmić.

U videu u nastavku pogledajte kako je Asmin došao u poslastičarnicu i suočio se sa radnicom.

Podsjetimo, Stanija i Asmin imaju turbulentan odnos. Poslije rijaliti skandala u kojem je učestvovala i Aneli Ahmić, njegova bivša žena, došlo je do raskida sa Stanijom. Međutim, prije nekoliko mjeseci su se pomirili, a pokušavaju da ih rastave raznim aferama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS