calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO)

Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona

Objavio: RHT
26/07/2024 6:30 PM

Obustavljen saobraćaj

Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona

Foto: klix


Zbog prevrtanja kamiona na autoputu u blizini Vlakova saobraćaj je obustavljen. Već treći automobili stoje zarobljeni u kilometarskoj koloni.

Kako je BIHAMK izvijestio, zbog saobraćajne nezgode na dionici petlje autoputa A1. Tačnije, Butile do petlje Vlakovo, sa lijeve strane (smjer Vlakovo – Butile), došlo je do potpune obustave saobraćaja.
Saobraćaj se privremeno preusmjerava na petlji Vlakovo ka alternativnim pravcima.

Riječ je o višesatnoj obustavi saobraćaja zbog čega su stvorene ogromne gužve na cesti. Važno je napomenuti da je riječ o periodu dana kada se inače bilježe gužve na putu. Otežavajuća okolnost je da predstoji vikend, a sezona je godišnjih odmora pa je frekvencija vozila na putevima također pojačana.

Iz BIHAMK-a nisu nagovijestili kada bi moglo doći do normalizacije saobraćaja.

BIHAMK je u 17:20 sati javio da je na dionici autoputa A1, petlja Butile – petlja Vlakovo, lijeva strana (smjer Vlakovo – Butile), vozilo je uklonjeno sa trase te je dionica otvorena za saobraćaj sa ograničenjem na mjestu nezgode gdje je zbog oštećenja na asfaltu zatvorena preticajna traka.

Čitajte i SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO)

Nakon što je juče ekskluzivno pred kamerama Hype televizije krenuo ka zgradi Lepog Miće kako bi se suočio sa njim nakon žestokog sukoba, Asmin Durdžić je odlučio da se dodatno suoči sa ženom koja se nedavno uključila u program i predstavila kao “lažna komšinica” Stanije Dobrojević.

Naime, Durdžić je odlučio da posjeti radno mjesto pomenute osobe, koja je tokom uključenja u program iznosila tvrdnje o svakodnevnim svađama između Asmina i Stanije, kao i o haosu koji je navodno nastao kada je Asmin bio istjeran iz stana.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Klix/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS