calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona

Za njom je uzdisao cijeli svijet: Šeron Stoun novom fotkom “zapalila” mreže

Objavio: RHT
26/07/2024 3:30 PM

Šeron Stoun ponosno je objavila fotku na kojoj pozira u brushalteru i bez trunke šminke.

Šeron Stoun (66) je tokom višegodišnje karijere snimila veliki broj uspješnih filmova, ali svaki put kada se spomene njeno ime, svi pomisle na bijelu, mini haljinu i famozno prekrštanje nogu u trileru “Niske strasti”.

Foto:Printscreen/Instagram

Slavna glumica i 32 godina kasnije izgleda negovano i lijepo, te joj i mnogo mlađe koleginice zavide. Nakon toples fotki koje je podijelila, sada je ponosno pokazala svoje pravo lice. Šeron je na svom Instagramu objavila fotku bez trunke šminke i oduševila sve.

Šeron Stoun ponosno je objavila fotku na kojoj pozira u brushalteru i bez trunke šminke.

Pozirala je u ležernom izdanju. Nosila je široke pantalone i brushalter, dok je na licu imala samo naočare za vid. Šeron Stoun objavila sliku na kojoj nema trunku šminke

IZVOR: INSTAGRAM/SHARONSTONE/PRINTSCREEN

 Komentarima se nije nazirao kraj, a mnogi su pisali da su za nju godine samo broj.

Pogledajte kakva je “pred kamerama”:

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Zaštita od sunca, hlora i morske vode: Evo kako njegovati kosu u ljetnim danima

Odabir šampona

Lijepa kosa počinje pravim odabirom šampona, a za suhu kosu najbolji su izbor oni na bazi makadamije, ulja jojobe i nektara plave agave, koji hrane vlasi i vraćaju joj vlagu. Također, kosu treba prati dva do tri puta sedmično, sve češće od toga je dodatno isušuje i oštećuje. Učestalo pranje kose skida zaštitna ulja s vlasišta, pa vlasi brže pucaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS