calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju

SNEŽANA DAKIĆ POMJERA GRANICE! Nakon ove emisije ništa više neće biti isto

Objavio: RHT
26/07/2024 1:15 PM

Snežana Dakić pomjera granice

U novom podkastu “Sad i ovde” autorke i voditeljke Snežane Dakić saznaćete neke nove vrlo zanimljive stvari koje će promijeniti vaš pogled na život.

Gost emisije je Boris Vuku, motivacioni govornik koji je iznio sve detalje koji intrigiraju javnost.

foto hypetv

Govorili su o tome kako da živimo svoju svrhu, da otkrijemo šta je stvarno za nas i za šta smo dobri, kako da gledamo na svoj život kada ostanemo bez veze.

Snežana Dakić pomjera granice

Naime, kada se završi neki ljubavni odnos, čemu nam služe veze. Na koji način da izaberemo da budemo samo sa jednim partnerom. Takođe, šta znači oprostiti prevaru.

Takođe govorimo zašto ne treba gledati pornografske sadržaje i kako pobijediti sebe. Na koji način prevazići svoja ograničenja.

Boris Vuku za sebe kaže da je aktivator autentičnosti, a inače po obrazovanju novinar i graficki dizajner.

Gledaoci će u subotu od 15 časova moći da poslušaju savjete zlata vrijedne. Podkast Snežane Dakić “Sada i ovde” postao je omiljen među gledaocima i slušaocima širom regiona. Ovaj jedinstveni podkast, koji se bavi temama ličnog razvoja, uspjeha i duhovnog rasta.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G

Čitajte i:”Velika pljačka u Sarajevu: Iz vozila “Metropolisa” ukradena znatna količina novca”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS