calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA!

Objavio: RHT
25/07/2024 8:42 PM

Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA!

Da se haos nikako ne stišava između Filipa Cara i Kristijana Golubovića govori i najnovije oglašavanje Kristijana za HYPETV.

Hajdemo po redu!

Filip Car je u izjavi za HYPETV u Crikvenici u emisiji “ShowBLIZ” izjavio da je “spustio loptu” sa Kristijanom Golubovićem. Međutim, to se izgleda Goluboviću nije dopalo i osjetio se isprovociranim, te se oglasio za HYPETV.

Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA!
Foto:ATA images/Hypetv

“IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem”

“Ko je on da spušta loptu. On nije niko i ništa. Ja nisam htio da mu pravim sačekuše ispred porodilišta kada je izvodio ženu i dijete. Ja nisam takav čovjek. Ali javno kažem sada iz*daraću ga kao magarca. Moliće me da prestanem da mu skačem po glavi. A on slobodno neka me nađe i neka dođe da mi kaže da nisam u pravu”, bijesan je bio Kristijan.

“On je jedan miš, slina, p*čketina jedna koja može samo da se naduvava. Poslije onoga što je rekao da mu ja PK”, rekao je Kristijan na pitanje da li je Car spustio loptu.

Car se potom oglasio na društvenoj mreži Instagram te poručio Kristijanu da ga “prebije već napokon”

Foto:Instagram /Filip Car Cappo

“Dečki opet mjauču i to sada u duetu! Moj zet Šeki koji je ovog nazivao zatvorskom kučkom i moj stari frend Krik koji je njega častio najgorim epitetima u duetu rokaju! Šeki mi je nedavno romobilom pobjegao kad me vidio blijed ko krpa. A ti krispi si trenutno u Hrvatskoi na Bolu tako da kad ideš kući svrati u kako kažeš moje selo pa me prebij više napokon! Znači dođeš, pošalješ poruku da si u centru grada i obećavam sam dolazim da me namagarčiš, al’ naravno ako uspiješ! Dečki mirni budite, pusa”, napisao je Car.

KRISTIJAN JE UZVRATIO CARU NA OVE PROVOKACIJE, budući da ga je Filip pozvao da se susretnu

Kažem indijancu, sjedni na konja i ponesi koplje, pa ja sam prešao 900km i tu sam vodenim putem na 2 sata od seoceta gdje živi veliki Car??? (Haha)
Eto, neka on dođe u Srbiju bilo gdje i objavi da će tu biti dan dva i gledajte pornografiju asfalta
!”, rekao je Golubović i dodao:

Foto:ATA images


Nove generacije “kao” krimosa su jake samo van dometa onih, koji bi ih uživo odučili od medija i zdravlja za sva vremena. Ja sam u Hrvatskoj već 7 dana, bio sam 15 dana prije dva mjeseca….i biću u Hrvatskoj još minimum 15 dana. Transparentno – tu i tu… Šetam sam ulicama sa dvoje djece, djevojkom i psom od 900grama!!!!!” zaključio je Golubović.

TU NIJE KRAJ!

Car je potom objavio video kako trenira. On je vježbao šutiranjem i udaranjem u vašarsku “krušku” te to objavio na svom Instagram storiju.

POTOM SE OGLASIO I KRISTIJAN TE ODGOVORIO DA LI SE OSJEĆA PROZVANIM

“Sunđer Bob iz okoline Crikvenice ili kako bih ja rekao krompir sa četiri čačkalice. Ono sam ja u osnovnoj školi iz šamara udarao koliko on nogom. Meni je doktor zabranio da udaram i u ljude i u aparate nogom, a rukom kada udarim uvijek je negdje blizu maksimuma ili maksimum. Tako da mi ovo ispada smiješno. On je mentalno poremećeni kreten. Koji je istripovao da je medijska zvijezda. Pa ćemo hajde da ga sprdamo jer što mu više dajemo gas, to ćemo imati većih bisera, i cijelo nebo medija će imati bezbroj pregleda. Što je i poenta. Poslao je on meni poruku na Instagramu. Da se ja ulizujem Saši Mirkoviću. Da ga zato ja napadam. Kakav si kreten, ti zaslužuješ da se svi sprdamo sa tobom”, između ostalog je. rekao Kristijan za HYPETV

Foto:Facebook printscreen/Kristijan Krile Golubović

DEJAN DRAGOJEVIĆ PORUČIO: ”CAR MOŽE DA RADI ŠTA HOĆE, DA BUDE ČISTAČ ILI MENI NADREĐENI, NEMAM PROBLEM SA TIM”

Foto:Hypetv Dejan Dragojević

“Kada je Filip snimao sa Miljanom i Nevenom u Crikvenici, tražio je posebno da se objavi dio za mene. Iako zna da radim na Hype televiziji. Kada je to snimljeno mene su naravno pitali kao radnika Hype televizije. Ja sam dao odgovor. Dao sam odgovor jer je on tražio da se objavi dio gdje mene proziva. Znao sam da Filip hoće da radi na Hype. Što se mene tiče, može da radi i kao novinar i da sjedi i da radi kao čistač, i da bude kafe aparat. Može da bude šta hoće, da mi bude glavni. Da mi on bude nadređeni, ja nemam problem sa tim” između ostalog je rekao Dejan Dragojević za HYPETV.

OGLASIO SE DIREKTOR I VLASNIK HYPE TELEVIZIJA SAŠA MIRKOVIĆ

Budući da je Filip Car pomenuo i direktora Hype produkcije, ovim povodom se oglasio i Saša Mirković za redakciju portala HYPETV.RS

Izgleda da je Filip promijenio dilera. Pošto mi je do prije neki dan slao poruke. Opsjedao mi telefon kako hoće da radi za Hype kako hoće da snima emisije o kulinarstvu. Apsolutno ne želim da učestvujem u priči koja se odvija između njega i Kristijana. Kristijana izuzetno cijenim i poštujem prije svega kao čovjeka. Tu bih završio sve dalje na tu temu. Zato što nemam razloga”, rekao je Saša Mirković i dodao:

Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

“Kristijan i ja se znamo preko 20 godina. I međusobno se poštujemo tako da apsolutno nas neće spajati i razdvajati neki Filip Car”.

Hype je objektivan medij koji će pustiti svaku stranu da kaže ono što hoće. Ali uređivačkom politikom ne može da se bavi nijedan rijaliti igrač, pa tako ni ovaj gospodin iz Crikvenice”, rekao je Saša Mirković te se prisjetio posjete Hype televizije u Crikvenici kod Filipa Cara:

“AKO NE ŠTITIMO NAŠEG RADNIKA, NEĆEMO NI FILIPA CARA”

Još nešto želim da kažem. Prije svega kada su voditeljke Miljana i Nevena radile intervju, iako je Dejan Dragojević zamjenik glavnog i odgovornog urednika. On nijednog trenutka nije kukao što je pušteno sve ono što je Filip Car rekao o njemu. U istom trenutku čim se Dejan Dragojević oglasio, Filip car je odmah posegao za telefonom, i počeo da kuka zašto puštamo Dejana. Odgovorio sam mu kao što ću i sada reći, da Hype ima svog glavnog i odgovornog urednika, i da sve što se bude reklo za Hype, moći će naši gledaoci i slušaoci da čuju i vide. Tu nema pokrivanja jednog za napade na drugog. Znači, mi smo objektivni medij koji će prenijeti sve što budu jedan za drugog rekli. Ako ne štitimo našeg radnika, ne možemo da štitimo ni Filipa Cara“, jasan je bio Saša Mirković ispred Hype televizije i produkcije Hype.

Saša Mirković Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official
Saša Mirković Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

“DŽABE KREČI”

“Za sam kraj. Neću se više oglašavati na ovu temu. Filip Car jednostavno nije dobrodošao u Hype produkciju i Imanje. Mi ne želimo takve učesnike, tako da je džabe pokušavao. Što bi se reklo ‘džabe kreči’”, zaključio je Saša Mirković.

CIJELI VIDEO POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

hypebih.b/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS