calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari

Objavio: RHT
25/07/2024 7:45 PM

Srpsku manekenku unakazili ljekari

Manekenka Dejana Živković godinama je bila na meti kritika i javnih komentara zbog estetskih korekcija koje je radila na sebi. Sada je jasno da se zbog toga pokajala.

Srpsku manekenku unakazili ljekari/Foto: ATA Images

Dejana je odlučila da povrati svoj prirodni izgled, pa je sa svojim pratiocima podijelila video na kojem pokazuje kako je uklonila sve filere sa lica, a sada se i oglasila i otkrila svoje mišljenje o promjeni “ličnog opisa”.

Dejana tvrdi da su ljekari dosta doprinijeli i krivicu je uglavnom svalila na njih, iako je istakla da je i ona kriva jer je željela da izgleda lijepo.

Eksperimentisanje

-Šta se dešavalo posljednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe… Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promijenilo toliko da više nisam željela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog djeteta. Najviše sam sretna što sam uspjela da vratim svoj prirodan izgled – poručila je Dejana putem društvenih mreža.

Foto: printscreen

-Najvažnija poruka za sve mlade i starije djevojke/žene je da ne misle da će nekim zahvatom uljepšati sebe jer se može desiti milion komplikacija. Odlazak na “uljepšavanje” ne mora značiti da ćete se uopšte uljepšati, a kamoli dobiti željeni rezultat – jasna je bila manekenka.

Najbolji ljekari

-Uvijek idite kod najboljih ljekara, a ja sam uvijek tu za savjete. I dalje podržavam želje za promjenama, ali treba imati granice jer, nažalost, neke greške nisu posljedica loših ljekara već nedostatka mjera. Hvala Bogu što se vraća moda prirodnog izgleda, i sve što uradimo treba da bude neprimijetno – dodala je ona.

Foto: printscreen

-Prava istinska sreća ne dolazi na ovaj način, već je trebamo tražiti unutar sebe, i nadam se da će mnogima trebati manje vremena nego meni da to shvate – zaključila je Dejana.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS