calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije

Objavio: RHT
25/07/2024 7:00 PM

Njima muškarac ne treba

Njihova pažnja posvećena detaljima je ono što im omogućava da razaznaju najefikasnije puteve do uspjeha

Njima muškarac ne treba/Foto: Profimedia

U ogromnom astrološkom univerzumu astrologije, gdje se zvijezde usklađuju kako bi oblikovale sudbine, neki horoskopski znaci se ističu po svom utemeljenom pristupu životu.

Praktičnost nije samo osobina; to je način navigacije kroz složenost postojanja mirnom rukom i jasnim umom.

Hajde da otkrijemo misteriju iza četiri horoskopska znaka poznata po svojoj praktičnoj prirodi.

Jarac

Jarčevi, rođeni između 22. decembra i 19. januara, su arhitekti stvarnosti. Rođeni pod upravom Saturna, planete discipline i odgovornosti, Jarčevi posjeduju izuzetnu sposobnost da racionalno procjenjuju situacije. Njihov pragmatičan pristup pomaže im da postave ostvarive ciljeve i da se stabilno penju na ljestvici uspijeha. Zahvaljujući nepokolebljivom odlučnošću, Jarčevi se direktno suočavaju sa izazovima, oslanjajući se na praktična rješenja, a ne na razmišljanje o željama.

Djevica

Djevice, rođene između 23. avgusta i 22. septembra, analitički su navigatori zodijaka. Zahvaljujući vladavini Merkura, planete komunikacije i intelekta, Djevice se ističu u seciranju složenih problema kako bi pronašle praktična rešenja. Njihova pažnja posvećena detaljima je ono što im omogućava da razaznaju najefikasnije puteve do uspjeha. Utemeljene u stvarnosti, Device napreduju u okruženjima u kojima logika vlada, koristeći svoj oštar osjećaj za pronicljivost da bi se kretali životnim preokretima.

Bik

Bik, rođen između 20. aprila i 20. maja, predstavlja čvrstu osnovu na kojoj cvjeta praktičnost. Pod upravom Venere, planete senzualnosti i stabilnosti, Bik pristupa životu sa čvrstom rješenošću da izgradi sigurnu budućnost. Utemeljeni na zemaljskoj mudrosti, Bikovi cijene praktičnost iznad svega, dajući prednost opipljivim rezultatima nad uzvišenim idealima. Sa strpljenjem i upornošću, Bik ide naprijed, postavljajući temelje za dugoročni uspjeh kako u ličnim tako i u profesionalnim nastojanjima.

Škorpija

Škorpije, rođene između 23. oktobra i 21. novembra, oličavaju strateške vizionare zodijaka. Pod vladavinom Plutona, planete transformacije i moći, Škorpije posjeduju urođenu sposobnost da vide izvan površine i zarone u srž stvari. Praktičnost, za Škorpije, nije samo u rješavanju problema, već i u razumijevanju dubljih motiva koji pokreću ljudsko ponašanje. Zahvaljujući svojim prodornim uvidom, Škorpije upravljaju životnim složenostima strateškim načinom razmišljanja, uvijek nastojeći da otkriju skrivene istine i uspostave značajne veze, piše Astro Talk.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Mondo/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS