calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

“LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila!

Objavio: RHT
25/07/2024 6:30 PM

Milica Todorović odbrusila hejterima

Milica Todorović je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja nije podlegla trendovima estetske hirurgije.

Foto: Platforma X

Iako naglašava da nema ništa protiv estetskih operacija, Milica ponosno ističe da nosi male grudi.

-Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi sijeku grudi na mjestu gdje se nalaze žlijezde i gdje treba dijete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to – rekla je Milica

“Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto”

Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi. Kažu mi: „Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.“ Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: “Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto.” Smijem se tome – rekla je i dodaje da je uvijek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad pretjeram sa jelom samo smanjim obroke i to je to! – Ja se trudim da balansiram,a li sam malo više na Stojinoj strani po pitanju dijeta, ja je razumijem. Kada sam nervozna i neko mi da salatu da pojedem mogla bih da ga zadavim -izjavila je nedavno.

Čitajte i DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv

Enes Begović neprepoznatljiv

Enes Begović se nakon smrti sina potpuno povukao iz javnosti, a sada se oglasio.

Armin Begović, sin pjevača Enesa Begovića, umro je 13. juna prošle godine od autoimune bolesti koja se vratila.


Enes se godinu dana nije oglašavao na svojim društvenim mrežama, a sada je na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako je drastično smršao, ali i osjedio nakon tragičnog gubitka.


Iako se trudio da ima osmijeh na licu, u njegovim očima se ipak vidjela tuga.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS