calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

Asmin OTKRIO ISTINU! Kćerka Lepog Miće je Šerifova?! Neka uradi DNK

Objavio: RHT
25/07/2024 5:12 PM

Kćerka Lepog Miće je Šerifova?!

Photo: HypeTV/Antonio Ahel/ATAImages/Pixabay

Asmin Durdžić danas je doputovao u Beograd kako bi se suočio oči u oči sa Lepim Mićom nakon njihovog žestokog sukoba u jednoj televizijskoj emisiji.

Hype televizija je bila na licu mjesta, pružajući ekskluzivne informacije o svakom koraku ovog napetog događaja. Asmin je otvoreno progovorio o detaljima njihovog sukoba, djelujući odlučno dok je išao ka zgradi u kojoj živi Mića kako bi se konačno suočio s njim.

Photo: HypeTV

Dok je Asmin pričao o sukobu sa Lepim Mićom, nije izbjegao ni pitanja o svom odnosu sa Aneli Ahmić, bivšom partnerkom koja je nedavno napustila rijaliti šou.

Kćerka Lepog Miće je Šerifova?!

-Nisam se čuo s njom niti imam potreba da se sa njom čujem niti nikada više u životu želim da se čujem s tom osobom, ni sa njenom porodicom. To DNK, šta ima Mića s tim kao prvo. Vjerovatno je dobio zadatak, pa to mu je posao, da brani i miješa se u tuđe živote. On se generalno samo miješa u tuđe živote pošto vjerovatno svoj nema. Njemu je Šerif Konjević j**bao ženu. Nek on uradi DNK sa svojom kćerkom, da l’ je njegova ili Šerifova – govori Asmin za Hype televiziju.

Nakon što je javno isprozivao Lepog Miću, Asmin se hrabro uputio ka njegovoj zgradi.

-Zvao sam Miću sa austrijskog broja. Samo se jednom javio na deset sekundi i spustio slušalicu. Poslao sam mu 30 poruka, evo i danas sam ga zvao sa srpskog broja. Tu mi je samo rekao “halo” i ja ga pitao “gdje si, prijatelju” i on odmah spuštio slušalicu kada je čuo moj glas. Sad da li će izaći ispred zgrade, to ne znam. Ja bih volio da izađe, pa da mi kaže sve to u lice što je govorio u zadnjih deset mjeseci – istakao je Asmin, te je otkrio da je upućen da ga je Mića prijavio u policiju:

-Jeste bio u policiji, ali evo tu sam, šta? Nisam još dobio poziv od policije, ali ja sam došao tu da sa njim pričam pošto ja nisam ludi deda kao on da pljuje u kameru dok priča. Došao sam mu da vidim da l’ će mi pružiti ruku ili će me dalje pljuvati, da li će sve to da ponovi što je rekao pred kamerama.

Asmin Durdžić sasuo sve Lepom Mići

-Ja volim da riješim uživo s takvim ljudima problem. Pošto ne volim da mafijam mnogo po tastaturi ili sa Mićom i da se raspravljam po telefonu i došao sam tu da mi se po**ša u usta. On je rekao da će to da mi uradi. Prozivao me je, evo došao sam. Evo Mićo, tu sam, u tvom gradu. Sad idem na tvoju kućnu adresu da ti je**m mater. Pošto si ti jedan najveći smrad koji postoji, ne u Srbiji nego na cijelom Balkanu. Podvodiš tuđu djecu, druže moj, iz rijalitija. Uništavaš tuđe živote, djecu uništavaš u rijalitiju. Treba svoje dijete da podvodiš, a ne tuđu, majmune jedan stari, smrdljivi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS