calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši”

SEKA ALEKSIĆ U OKRŠAJU SA SOBARICAMA:”Gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila, a ne čitav život gladna i debela”

Objavio: RHT
25/07/2024 4:15 PM

Seka Aleksić u okršaju sa sobaricama

Seka Aleksić je doživjela neprijatnost u hotelu! Pjevačica je čula kako je sobarice ogovaraju, pa im brutalno odgovorila.

Foto: Hypetv

Nakon sukoba, ona se oglasila na “TikTok” šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Danas ulazim u sobu i na hodniku se pali usisivač i sobarice pričaju glasno da čuju jedna druga, a ne znaju da sam ja ušla u sobu. I kreću ovako: “Jesi vidjela Seku Aleksić? Kako je lijepa i zgodna. Svaka joj čast, al joj je soba uredna, kako je pedantna”, a ova druga kaže: “Šta lijepa i zgodna? Mi smo ljepše i zgodnije od nje. Sva je izoperisana – priča i dodaje:

Seka Aleksić u okršaju sa sobaricama

Mislim se gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila… A ne čitav život gladna i debela. Poslije par sekundi, ja se spremila i izlazim iz sobe i kažem: “Dobar dan, kako ste”, a njih dvije samo: “Dobar dan” – završila je pjevačica kroz smijeh.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena

Anabela progovorila o Luni i Nini
–Predrasude, razna mišljenja, neko smatra da ima prava da o tebi misli šta hoće, samo zato što si javna ličnost. U startu si osuđen na propast. Koliko je ko psihički spreman i jak mentalno da izdrži sve to? Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena, jer su im roditelji javne ličnosti. Bogu hvala pa su toliko jake, snažne, psihički i mentalno da su to znale da preguraju na jedan zdrav način – priča Anabela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS