calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv

PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem”

Objavio: RHT
25/07/2024 2:30 PM

PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA

Sofija je kćerki dala ime Iskra, a zatim se oglasila i otkrila detalje porođaja

Foto: Printscreen

Nekadašnja učesnica rijalitija Sofija Una Manić porodila se danas i na svijet donijela djevojčicu.

PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA

Kćerki je dala ime Iskra, a zatim se oglasila i otkrila detalje porođaja.

– Dobro sam, porodila sam se carskim rezom. Beba je Iskra, Iskra Požar. Dobila je najveću ocjenu – 10, lavica mala. Najmanja u porodilištu, ali kažu najjača i najžilavija beba sa najvećom ocjenom. Ja samo plačem kada je donesu – rekla je Sofija Una. 

Foto: Printscreen

Ime Iskra često je na našim prostorima, a vjeruje se da će djevojčice koje ponesu ovo ime biti vjesnici pozitivnih promjena. “Grijati srce i dušu”, donositi dobre vijesti i biti pokretači velikih promjena za opštu dobrobit u svom okruženju.

Podsjetimo, bivša učesnica rijalitija je dugo krila da je u drugom stanju, a jednom prilikom je progovorila o ocu svoje bebe.

– Upoznala sam čovjeka svog života. Skoro smo 10 mjeseci zajedno. Dijete je planirano, djevojčica je u pitanju. Nismo se vjenčali, planiramo. Bila je to ljubav na prvi pogled. Svog čovjeka ne krije, biće slika, stariji je od mene nepunih 20 godina. Njegov stariji sin ima samo četiri godine, on je odlučio kako će sestra da mu se zove. Izabrao je ime Iskra – rekla je ona tada gostujući na “Red” televiziji.

U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma

Pročitajte i: U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma.

Za nagrade Srce Sarajeva u takmičarskim programima 30. Sarajevo Film Festivala ukupno će se takmičiti 54 filma, a tri filma će biti prikazana izvan konkurencije.

U SUSRET 30. SFF-u / Foto: SFF

U SUSRET 30. SFF-u / Foto: SFF

U četiri takmičarske selekcije – igranog, dokumentarnog, kratkog i studentskog filma, 19 će filmova zabilježiti svjetsku, 9 međunarodnu, 3 evropsku, 23 regionalnu i 3 bosanskohercegovačku premijeru.

Sve detalje vezane za 30. SFF saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Blic/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS