calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv

Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12)

Objavio: RHT
25/07/2024 1:45 PM

Pedofil dobio dvije godine zatvora

Vrhovni sud Republike Srpske osudio je Mileta V. iz Kotor Varoša na dvije godine zatvora zbog pokušaja obljube 12-godišnje djevojčice u oktobru 2018. godine.

Okružni sud Banja Luka / Foto: Facebook

Pedofil dobio dvije godine zatvora

Presuda je izrečena nakon što je sudsko vijeće potvrdilo prvostepenu presudu koju je, nakon ponovljenog postupka, izrekao Okružni sud u Banjaluci.

”Odbijene su kao neosnovane žalbe okružnog javnog tužioca u Banjaluci i branioca optuženog, te je potvrđena prvostena presuda”, rekla je sekretar Vrhovnog suda Republike Srpske Jelena Despotović.

Mile V. je 2019. godine bio osuđen na pet godina zatvora, ali je tu presudu Vrhovni sud ukinuo i postupak vratio na novo suđenje, kada mu je izrečena kazna od dvije godine.

U optužnici se navodilo da je Mile V. djevojčicu, koja mu je komšinica i koju je poznavao. Presreo i pokušao je naterati na seksualni odnos. Djevojčicu je navodno vidio u društvu jednog momka i zaprijetio joj je da će to reći njenim roditeljima, ukoliko ne bude imala polni odnos s njim. Žrvti je rekao da ode kući da se okupa i da dođe u njegov apartman.

Kada je devojčica pokušala pobjeći, zgrabio ju je za rukav duksa i povukao prema sebi. Djevojčici je iz džepa ispao mobilni telefon koji se razbio. A ona se uhvatila za ogradu kako je napasnik ne bi dalje vukao. Međutim, optuženi joj je prišao s leđa, stavio joj ruke na tijelo i pokušao je poljubiti. Ona je to spriječila tako što je usta prekrila rukom.

Optuženi joj je ponovio da dođe kod njega u apartman, prijeteći da će svima pričati nešto ružno o njoj. Upozorio ju je i da nikome ne smije pričati o tome što se dogodilo. Djevojčica se potom uspjela oteti i pobjeći kući. Sve je ispričala roditeljima, koji su pedofila prijavili policiji, nakon čega je uhapšen, prenosi ATV.

Širi se snimka iz tunela od koje se ledi krv u žilama: “Ovo je za zatvora”

Pročitajte i: Širi se snimka iz tunela od koje se ledi krv u žilama: “Ovo je za zatvora”.


Ovo je za zatvor
, trebao si ga pratiti i zvati policiju da ga čekaju, jedan je od komentara

Divljanje za volanom u tunelu / Foto: Screenshot

Na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” objavljena je snimka vozača koji u tunelu na autocesti A1. Kod izlaza za Ploče, u Hrvatskoj jurca u suprotnom smjeru.

On je preticao kamion preko dvije pune linije i prava je sreća da niko nije naišao sa suprotne strane, jer bi posljedice bile katastrofalne. 

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS