calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv

SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa

Objavio: RHT
25/07/2024 12:56 PM

Saša Mirković najavio premijeru filma “Stravično”

Dugo se čekalo, a sada je vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković otkrio kada nas i gdje očekuje premijera filma “Stravično”.

foto: prozvodnja hype production

Kako je Mirković ekskluzivno objavio na svom Instagram nalogu, tačno poslije godinu dana od premijere filma “Pokidan” stiže i drugi deo triologije Kafana na Balkanu. Naime za razliku od prošlogodišnje premijere u Areni, sada je došlo do promijene lokacije. Premijera drugog dijela filma pod nazivom “Stravično” održaće se 23. novembra u Ljubljani. Tačnije u Areni Stožice u Ljubljani.

A sve poklonike Ace Lukasa nakon premijere očekuje spektakularni koncert i najveća žurka u Evropi koju svi jedva čekaju.

Saša Mirković najavio premijeru filma “Stravično”

Zato ako želite da prisustvujete ovom duplom spektaklu već možete da kupite svoje ulaznice za premijeru filma i koncert.

Inače, film je nastao po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas. I demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama su i glumci: Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

“Još jedan film koji ponosno potpisujem kao producent. Od jeseni u bioskopima širom Svijeta! Film “Stravično” u režiji Suzane Purković, a u produkciji TS media i Hype produkcije. Do gledanja…”, napisao je nedavno vlasnik Hype produkcije i televizije Saša Mirković.

Ovo filmsko remek djelo osvojilo je čak pet nagrada “Hollywood On The Tiber Film Awards”. Ove prestižne filmske nagrade dodeljene se u Italiji, jer je poznato da je Rim polovinom prošlog vijeka nosio naziv “Holivud na reci Tibar”. Film “Pokidan” osvojio je čak pet nagrada u sljedećim kategorijama: Najbolji film, Najbolji internacionalni film, Najbolji producent, Najbolja režiserka i Najbolji scenario.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS