calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv

“TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom

Objavio: RHT
25/07/2024 1:15 PM

Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija koji se nedavno završio Jovanu Cvijanović.

Vatrena crnka našla se u žiži javnosti zbog navodnih afera s raznim muškarcima sa domaće estrade.

Skandalozno
Foto: HYPETV/ATA images

Ona je šokirala kada je otkrila da su po njenom ukusu najviše oženjeni muškarci, za koje tvrdi da su puni iskustva.

Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom

Nakon izlaska iz rijalitija sačekale su je tužbe nekih rijaliti učesnika, ali kako i sama kaže, nije nigdje pronašla demantije za ono što je pričala o svojim ljubavnim aferama.

– Bilo bi glupo da je neko nešto demantovao, jer bih se onda ja zainatila i izašla javno sa prepiskama i fotografijama. – priča Jovana u emisiji ShowBliz čije emitovanje je zakazano za PETAK U 21H!

Foto: HypeTV/ShowBLIZ

Jedan od naslova koji su ispratili njeno učešće u rijalitiju je i da je poznati reper MC Stojan tražio od nje “čudne stvari” u krevetu, a naše bliznakinje su riješile da raskrinkaju misteriju i pitale je da im kaže kakva je to “čudna” ponuda bila.

– Malo mi je glupo da kažem, ali meni to jeste stvarno čudno, mislim da žena to radi muškarcu, djevojka momku, evo ne znam. – rekla je Jovana još uvijek tajanstvena.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, JA SAM GA ODBILA, PA ME JE NAZVAO BABOM”

– Pa ne možemo ti ništa reći, moraš nam otkriti o čemu je riječ, diskutabilno je šta je kome “čudno” u intimnim odnosima. – odgovorila je bliznakinja.

– Aha, pominjala si neko an*lno zadovoljavanje. – rekla je druga bliznakinja.

Foto: HypeTV/ShowBliz

– Eto, ti si to lijepo sročila, ja nisam umjela. – smijala se Jovana, pa dodala:

– Meni je to baš čudno bilo i nisam htjela, odbila sam! A on me onda nazvao dosadnom babom. – pričala je Cvijanovićeva.

“ZAŠTO MOJI DRUGARI MISLE DA SAM JA GEJ?”

– Sjećam se jednom, dok smo gledali film, Kleopatra, tačno se sjećam, on kaže meni: “Jovana”, a ja kažem “Molim”. “Zašto moji drugari misle da sam ja gej?” – pričala je sve detalje odnosa sa reperom finalistkinja rijaliti formata.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ

– To te je pitao? – bila je šokirana voditeljka.

– Da! Ja u šoku! To bi bilo isto kao kada bih ja tebe sada pitala “Zašto moje drugarice misle da sam ja l*zbejka?”, mislim ne razumijem. – smijala se Jovana.

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE U PETAK U 21H I NE ZABORAVITE DA OSTAVITE KOMENTAR, LIKE I SUBSCRIBE!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS