calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv

ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO)

Objavio: RHT
25/07/2024 12:15 PM

Anđela Veštica kupila tonu hrane!

Poslije velikih humanitaraca i ljubitelja životinja koji konstantno novčano i u hrani pomažu azilima, svoj dobrinos dala je i Anđela Veštica.

foto: prinscreen/instagram/animal_rescure_nikola

Ona je poslije Baka Praseta i Barbare Bobak koji su nedavno donirali tonu hrane i milion dinara za jedan azil u Srbobranu, odlučila da i ona krene njihovim stopama. Otišla je u jedan pet šop gdje je kupila ni manje ni više nego tonu hrane. Džakovi sa granulama su polako počeli da pune njen auto, ali nažalost nije sve moglo da stane.

foto: prinscreen/tiktok/therealandjelaa

Anđela Veštica kupila tonu hrane!

Dok je Anđela uz pomoć zaposlenih iz te radnje pakovala i nosila hranu, prolaznici su se krstili. Nikome nije bilo jasno šta će nekome tolike količine hrane za pse. Brdo džakova stajalo je ispred njenog auta. A zbog količine i tereta neki džakovi su stigli na viljuškaru. Pa kada je vidjela da ne može baš sve da spakuje, onda je odlučila da preostale džakove preuzme azil kome donira.

foto: prinscreen/tiktok/therealandjelaa

Inače ovu humanitarnu misiju ranije su imali i Nataša Bekvalac, Tanja Savić, Marko Miljković i Luna Đogani….. A ovim potezom Anđele Veštice nadamo se da će krenuti i druge poznate ličnosti i pomoći u novcu, hrani ili udomljavanju pasa.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS