calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv Asmin grmi: Nakon Beograda, idem u Rumu kod “lažne komšinice”! Janjuš je ŽRTVA, radili su mu iste stvari kao i meni Đoković u jeftinim tenama došao na najelitnije mjesto u Parizu: Evo kako su prokomentarisali njegov stajling Asmin OTKRIO ISTINU! Kćerka Lepog Miće je Šerifova?! Neka uradi DNK GRAĐANI SARAJEVA UZNEMIRENI ZBOG NAVODA O ZAGAĐENOJ VODI ZA PIĆE: Hitno se oglasili iz ViK -a HYPE TELEVIZIJA EKSKLUZIVNO NA LICU MJESTA! ASMIN DURDŽIĆ ISPRED VRATA LEPOG MIĆE: Palo suočavanje?! Skandal (VIDEO) PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI I BRAK! “Filip Car – korpa” SEKA ALEKSIĆ U OKRŠAJU SA SOBARICAMA:”Gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila, a ne čitav život gladna i debela” Datum rođenja otkriva šta smo bili u prošlom životu! PREMIJERNO U “CarCastu sa Va Vanom” influenser Zoran Željković Koki! Otkriva sve o svađi sa Ena Lunom i novom projektu (VIDEO) SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena” Slučaj iz bolnice u Foči: Babica i ginekolog oslobođeni krivice za pad bebe ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Treće rekla Fatimi sve u lice! ŠOK (VIDEO) Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji

Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona!

Objavio: RHT
25/07/2024 11:15 AM

Skinula Belu Hadid sa trona!

Glumica Anja Tejlor Džoj (28) zvanično je najljepša žena svijeta!

Foto:Printscreen/instagram anyataylorjoy

Anja Tejlor Džoj (28) proglašena je za najljepšu ženu na svijetu! Glumica je laskavu titulu dobila zahvaljujući procjeni britanskog plasitčnog hirurga Džulijana De Silve, koji vodi Centar za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju u Londonu. Ova odluka je donijeta na osnovu kompjuterskog skeniranja lica.

Riječ je o najpopularnijoj metodi u svijetu estetskih zahvata. Zasniva se na “zlatnom presjeku”, koji je poznat i kao “božanski odnos”.

“Pokazalo se da ona ima najbolji položaj očiju s rezultatom od 98.9%, što je samo 1.1% od savršenog oblika. Anja je takođe imala najbolji rezultat što se tiče obrva. Bila je pri vrhu u gotovo svim kategorijama, osim u usnama”, rekao je De Silva za “Dejli mejl”.

Skinula Belu Hadid s trona

Drugo mjesto na listi najlepših žena svijeta prema zlatnom presjeku zauzela je Zendaja (94.37%), a na trećem mjestu je Bela Hadid (94.35%). Četvrta je Margo Robi (93.43%), a peta glumica Song Hie-kio (92.67%). Potom slijede Bijonse i Tejlor Svift. Podsjetimo, Bela Hadid je dugo bila na prvom mjestu, upravo zbog savršenih crta lica.

“Ove nove tehnike mapiranja omogućuju nam da riješimo neke misterije oko toga šta ljude čini fizički lijepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata”, rekao je ranije De Silva koji ovu metodu koristi godinama.

Anja nikada nije mislila da je lijepa

“Nikad se nisam smatrala lijepom, a mislim da nikad ni neću. Mislim da nisam dovoljno lijepa da bih bila u filmovima. Zvuči patetično i dečko me je upozorio da će ljudi misliti da sam idiot što to govorim, ali jednostavno mislim da čudno izgledam”, otkrila je u intervjuu za The Sun i dodala je trpela vršnjačko nasilje.

“Osjećala sam se kao da se nigdje ne uklapam. Djeca me jednostavno nisu razumjela. Znali su da me zaključaju u školske ormariće. Puno sam vremena provodila tako što sam plakala u školskom WC-u. Bila sam tako usamljena kao dijete”, opisala je.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS