calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši” DRASTIČNO SMRŠAO I OSIJEDIO Prva fotografija Enesa Begovića nakon smrti sina, pjevač neprepoznatljiv Asmin grmi: Nakon Beograda, idem u Rumu kod “lažne komšinice”! Janjuš je ŽRTVA, radili su mu iste stvari kao i meni Đoković u jeftinim tenama došao na najelitnije mjesto u Parizu: Evo kako su prokomentarisali njegov stajling Asmin OTKRIO ISTINU! Kćerka Lepog Miće je Šerifova?! Neka uradi DNK GRAĐANI SARAJEVA UZNEMIRENI ZBOG NAVODA O ZAGAĐENOJ VODI ZA PIĆE: Hitno se oglasili iz ViK -a HYPE TELEVIZIJA EKSKLUZIVNO NA LICU MJESTA! ASMIN DURDŽIĆ ISPRED VRATA LEPOG MIĆE: Palo suočavanje?! Skandal (VIDEO) PROGANJALA MENSURA, A SAD ŽELI I BRAK! “Filip Car – korpa” SEKA ALEKSIĆ U OKRŠAJU SA SOBARICAMA:”Gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila, a ne čitav život gladna i debela” Datum rođenja otkriva šta smo bili u prošlom životu! PREMIJERNO U “CarCastu sa Va Vanom” influenser Zoran Željković Koki! Otkriva sve o svađi sa Ena Lunom i novom projektu (VIDEO) SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena” Slučaj iz bolnice u Foči: Babica i ginekolog oslobođeni krivice za pad bebe ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Treće rekla Fatimi sve u lice! ŠOK (VIDEO) Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji

KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka

Objavio: RHT
25/07/2024 11:00 AM

Fudbalski klub Sarajevo će večeras (21 sat) na stadionu “Asim Ferhatović Hase”, u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske ligem dočekati Spartak iz Trnave.

Foto: FK Sarajevo

KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA

Klub s Koševa je za večerašnju utakmicu, nakon odlične posjete u duelu prvog pretkola protiv Aktobea kada je na Koševu bilo 21.667 gledalaca, odštampalo čak 30.000 ulaznica.

Kasno sinoć iz sarajevske Titove 38b objavljen je grafički prikaz koliko ulaznica je do sada prodato – skoro 20.000.

Foto: FK Sarajevo

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene u odnosu na utakmicu sa Aktobeom, pa tako za sjevernu tribinu koštaju 8 KM. Za istočnu 12 KM, zapadnu 15 KM, za tribinu zapad galerija 25 KM, a za VIP ložu 100 KM. U prodaji su i dječije karte po cijeni od 5 KM.

Jutros je iz FK Sarajevo objavljeno da se ulaznice prodaju munjevitom brzinom. Sasvim sigurno u ovom trenutku je brojka prodatih ulaznica veća od 20.000.

Foto: FK Sarajevo

Večeras svi fudbalski putevi vode na naš najveći stadion. Podsjetimo, utakmica Sarajevo – Spartak igra seod 21 sat, uz direktan televizijski prijenos na MYTV.

Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama

Pročitajte i: Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama.


Još samo dva dana ostala su do službenog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu na koje Bosna i Hercegovina šalje pet sportista.

Pet predstavnika BiH u Parizu!/Foto: I. L./Klix.ba

Boje Bosne i Hercegovine na najvećem sportskom događaju u francuskoj prijestolnici branit će plivači Lana Pudar i Jovan Lekić, atletičar Mesud Pezer i džudistkinje Larisa Cerić i Aleksandra Samardžić.


Ovo će biti treće Olimpijske igre za Larisu Cerić i Mesuda Pezera, druge za Lanu Pudar, dok će u Parizu debitovati Aleksandra Samardžić i Jovan Lekić.

Petero predstavnika BiH takmičit će se u tri različita sporta, plivanju, džudou i bacanju kugle. Od plivanja i džudoa najviše očekujemo jer ćemo u tim sportovima imati po dva predstavnika.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS