calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hrabri Borac pružio dobar otpor PAOK-u: Imaju aktivan rezultat pred revanš Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama “Maja Marinković je moja nova snaha!” EKSKLUZIVNO! Dejan RASKRINKAO svog brata Davida i Maju?! (VIDEO) Bali beg ne liči na sebe! Žene su ludjele za ovim glumcem, a sada se svi pitaju šta mu se desilo “IDEM MU NA KUĆNU ADRESU DA GA NAĐEM” Asmin Durdžić ekskluzivno za Hype o suočavanju sa Lepim Mićom: “Ako ne bude sišao sa mnom da popriča…” ŠOK! Ured za borbu protiv korupcije proslijedio Tužilaštvu KS prijavu protiv advokata Mehmedbašića, Hasić, Hadžića… zbog sumnje u više krivičnih djela Jelena Đoković pobrala komplimente u Parizu: Zablistala u bijeloj haljini, ZBOG OVOG DETALJA SVI SAMO U NJU GLEDAJU RODITELJI ANELI I MAJE ZARATILI KAO NIKAD NIKO PRIJE! Jasna najstrašnije urnisala Takija, svi čekaju njegovu rakciju! “KAD BIH VAM POKAZALA NEKE STVARI ZA TONIJA…” Dragana Mirković javno priznala šta je doživjela od Bijelića Potvrđena SMRT pjevačice koja je osvojila drugo mjesto na Evroviziji: Fanovi se emotivnim porukama opraštaju od nje KATARINA LAZIĆ U SEDMOM MJESECU NEMA STOMAK! Trudna žena Darka Lazića šokirala sve objavom, pa pokrenula lavinu komentara! (FOTO) “HOĆU DA UĐEM U RIJALITI “IMANJE” Rađen NA TRAKTORU vozi BLIZNAKINJE da ih UDA! HYPETV u selu Golovo ANELI AHMIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Objavila javno fotku i šokirala sve! “OČEKUJEM DA ĆE URINIRATI PO PUBLICI” Pjevač zgoržen nastupom Desingerice, šokirao sve: On je nečiji projekat! Utegla se kao praćka: I Matora pokazala isklesano tijelo OVAKO SE DOČEKUJE SNAHA U PORODICI ALEKSIĆ! Ša se oglasio sa porodičnog slavlja: Čestitke stižu sa svih strana

“HOĆU DA UĐEM U RIJALITI “IMANJE” Rađen NA TRAKTORU vozi BLIZNAKINJE da ih UDA! HYPETV u selu Golovo

Objavio: RHT
24/07/2024 9:00 PM

Rađen Buljugić i bliznakinje

Tragom vijesti sa društvenih mreža o popularnom Rađenu Buljugiću iz Golova naše voditeljice i novinarke bliznakinje Miljana i Nevena Arsić i ekipa HYPETV su se uputili u Čajetinu nadomak Zlatibora.

Hocu da udjem u rinaliti imanje
Foto:Hypetv

Tokom intervjua sa Rađenom bilo je dosta šale i smijeha, a kako kažu ljudi koji ga poznaju da ako smijeh produžava život, sa Rađenom ćeš biti besmrtan.

RAĐEN HOĆE DA UDA BLIZNAKINJE U SELU

Odmah se udajte. Nema tu kilo soli odmah”., smijao se Rađen i otkrio da jako želi da oženi sina:

Ja bih volio snajku i unuče da dobijem”., rekao je.

“Pa šta je problem?” Pitale su voditeljke.

Kako šta je problem? Pričaj!” viknuo je na sina Milorada.

Rađen je odlučio da uda naše bliznakinje uda u centru pa ih je stavio na traktor i odvezao.

URNEBESNI INTERVJU SA RAĐENOM BULJUGIĆEM DIREKTNO IZ SELA GOLOVO POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

Čitajte i NEĆE VAM BITI DOBRO OD OVE CIFRE! Pogledajte godišnju zaradu princa Wilijama: Novac mu “pada s neba”

Britanska kraljevska porodica je zasigurno među najbogatijim porodicama na svijetu, ali nikad nije bilo poznato koliko, zapravo, novca imaju.

Međutim, sad je otkriveno koliko je princ Vilijam (William) zaradio tokom finansijske godine 2023.-2024. Kako piše Page Six, princ je dobio više od 23 miliona funti prihoda od svog imanja u Vojvodstvu Cornwall.

Imanje je Vilijam naslijedio od svog oca, kralja Čarlsa III (Charles), 2022. godine, a od svojih je ulaganja prikupilo višak za raspodjelu od 23.6 miliona funti. Osim imanja Vilijam je dobio i novu titulu – Vojvoda od Cornwalla.

Vilijam nije jedini član kraljevske porodice koji zarađuje vrtoglave iznose svake godine. Kako je ranije pisao “The Guardian”, kralj Čarls, koji je zadužen za plaćanje drugih članova kraljevske porodice koji obnašaju svoje dužnosti, prima godišnju isplatu iz državne podrške Ministarstva finansija. Kolko iznosi njegova zarada pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS