calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK TRANSFORMACIJA! Prije 30 godina opčinila svijet, sad je niko ne prepoznaje – ovo je Bejb iz “Prljavog plesa” PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU Djevojka u kafiću izvadila nož i prijetila gošći: “Isjeckat ću te na komade” SKANDAL Barjaktarka na Olimpijskim igrama ima nalog na stranici za odrasle! Digla državu na noge “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbu’o sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA! Pojavio se šokantan dokaz NEOČEKIVANO! Svi zanijemili zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) Ljekari KCUS-a spasili ruku dvogodišnjem dječaku iz Istočnog Sarajeva LETILO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je istjerivala iz stana” ANĐELO I ANITA OTKRILI PIKANTERIJE IZ KREVETA Obustavljeni letovi u Kelnu: Klimatski aktivisti blokirali pistu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan i Memo face-to-face se (po)častili psovkama i uvredama: “Branio sam te od onih klošara, a ti mi ovako vraćaš”(VIDEO) HAOS NE PRESTAJE! Rasta se oglasio brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! Murinjo pohvalio našeg asa: Edin me podsjeća na mene kada sam bio mlađi “ZAKL*ĆEMO TI DIJETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRIJETNJE tokom ljetovanja u Hrvatskoj sa dvije bebe i Kristinom Teška saobraćajna nesreća u Kaknju: Povrijeđene četiri osobe

Užas u Beogradu! Dvije bebe ispale iz kolica, prevezene u Urgentni centar

Objavio: RHT
24/07/2024 9:45 AM

Dvije bebe ispale iz kolica

Bebe su starosti dva, odnosno tri mjeseca. Dvije bebe ispale iz kolica IZVOR: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Dr. Ivana Stefanović iz beogradske Hitne pomoći rekla je da su sinoć dvije bebe zbog pada prevezene u Urgentni centar. Noćas su ekipe Hitne pomoći dva puta intervenisale zbog pada beba iz kolica. Bebe su starosti dva, odnosno tri mjeseca. U jednom slučaju se otac sapleo, a u drugom je do pada došlo zbog stepenica.

Dvije bebe ispale iz kolica

“Budite jako obazrivi, pogotovo ako je razlog nešto što se vama desilo, pa ste bili nestabilni dok ste gurali kolica”, rekla je dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći. Djeca su prevezena u Urgentni centar

BONUS VIDEO

mondo/hypebih.ba/A.G.

Možda vas zanima i:”Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMILA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO)

Ana Ćurčić ZAGRMILA o Ša i Aniti

“Ne, nije me to nimalo začudilo. Cijelo njeno učešće i prošle godine i ove, što bi me to iznenadilo… Ona je nepredvidiva osoba, danas plače, sutra se smije. Histeriše, stalno pokušava da opstane sa nekom pričom”, rekla je Ana o aferi “bajadera”.

Ćurčićeva je iznijela svoje mišljenje ko je gore prošao od ljudi koji su bili javno prevareni u rijalitiju – Ivan Marinković ili Jovana Tomić Matora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS