calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU Djevojka u kafiću izvadila nož i prijetila gošći: “Isjeckat ću te na komade” SKANDAL Barjaktarka na Olimpijskim igrama ima nalog na stranici za odrasle! Digla državu na noge “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbu’o sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA! Pojavio se šokantan dokaz NEOČEKIVANO! Svi zanijemili zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) Ljekari KCUS-a spasili ruku dvogodišnjem dječaku iz Istočnog Sarajeva LETILO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je istjerivala iz stana” ANĐELO I ANITA OTKRILI PIKANTERIJE IZ KREVETA Obustavljeni letovi u Kelnu: Klimatski aktivisti blokirali pistu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan i Memo face-to-face se (po)častili psovkama i uvredama: “Branio sam te od onih klošara, a ti mi ovako vraćaš”(VIDEO) HAOS NE PRESTAJE! Rasta se oglasio brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! Murinjo pohvalio našeg asa: Edin me podsjeća na mene kada sam bio mlađi “ZAKL*ĆEMO TI DIJETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRIJETNJE tokom ljetovanja u Hrvatskoj sa dvije bebe i Kristinom Teška saobraćajna nesreća u Kaknju: Povrijeđene četiri osobe “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM”

RIJALITI TAKMIČARKA PREKRŠILA STROGO PRAVILO! SLIJEDI KAZNA

Objavio: RHT
24/07/2024 9:30 AM

RIJALITI TAKMIČARKA PREKRŠILA PRAVILO

Održana je još jedna emisija “Narod pita”, a sinoćnji gosti su bili Lepi Mića i Milica Veličković

Foto: Printscreen/Youtube

Tokom jučerašnjeg dana najavljivana je bila i Anđela Šparavalo, međutim ona se sinoć nije pojavila u studiju. 

RIJALITI TAKMIČARKA PREKRŠILA PRAVILO

Lepi Mića nije imao lijepe riječi za nju.

– Sam nedolazak Anđele u emisiju govori mnoge stvari. Ja sam se sa Bojanom često svađao i rekao sam joj da će joj doći glave. Anđela je u momentu najbolja i onda se okrene naopačke, djevojka nije normalna – rekao je Mića i dodao:

– Smatram da Anđela radi stvari koje su jako ružne. Oblatila je sve ljude, cijelu porodicu. Kako joj odgovara, tako radi, ona je tu najlošija. Po meni je to patologija čista, djevojka je skroz izgubljena – istakao je Mića.

Anđela Šparavalo je, dok je trajala emisija u kojoj je trebala da gostuje, za to vreme držala lajv na društvenoj mreži Tiktok. I molila fanove za poklone.

Kako učesnicima ugovori važe do početka sljedeće sezone, Špravalo je prekršila jedno od glavnih pravila rijalitija. Zbog toga će najverovatnije biti novčano kažnjena. 

Mostar proslavlja veliki jubilej, 20 godina obnove Starog mosta

Pročitajte i: Mostar proslavlja veliki jubilej, 20 godina obnove Starog mosta.


U najvećem gradu na Neretvi
 sinoć je intoniranjem himne BiH počeo centralni događaj višednevne manifestacije obilježavanja jubilarne, 20.godišnjice obnove Starog mosta i 19.godišnjica upisa Mostara na listu UNESCO-ove kulturne baštine.

Mostar proslavlja veliki jubilej/Foto: avaz.ba

Tako je u čarobnom ambijentu na platou ispod ovog jednog od najljepših spomenika u svijetu, pred više hiljada posjetilaca, prikazan i kratki film o obnovi Starog mosta, koja je kao šestogodišnji proces označena najvećim graditeljskim poduhvatom u poslijeratnoj BiH.

Svečano otvorenje obnovljenog Starog mosta prije dvije decenije bio je svjetski događaj u režiji legendarnog Sulejmana Kupusovića, kojim se ponosio najveći grad na Neretvi, ali i cijela BiH.

Tako su delegacije iz cijelog svijeta, među kojima je bio i britanski kralj, tadašnji princ Čarls (Charles) prisustvovale spektakularnoj ceremoniji ovog spomenika.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS