calendar

Utorak 23. Jul, 2023

Usijao se Instagram: Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini

Objavio: RHT
23/07/2024 12:45 PM

Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini

Foto:printscreen/instagram antonelaroccuzzo

Nakon što je nedavno društvene mreže usijala Georgina Rodrigez, vjerenica Kristijana Ronalda koja je objavila atraktivne fotografije sa odmora (fotografija sa Kristijanom privukla blizu 5 miliona lajkova) sada je isto uradila i supruga Lionela Mesija, Antonela Rokuzo.

Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini

Ljepša polovina po mnogima najboljeg fudbalera svih vremena objavila je zajedničke fotografije sa kratkog odmora. Poznati par je unajmio je jahtu odakle su i nastale atraktivne fotografije na kojoj je Antonela pokazala zategnutu figuru. Njena objava premašila je 5 miliona lajkova, a poznatom paru su društvo pravili Luis Suarez i njegova supruga Sofi Balbi. Mnogi ovo tumače kao rat sa lajkovima dvije najpoznatnije “vagsice” na svijetu. 

Foto: Instagram | Usijao se Instagram: Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini

Inače, Mesi se oporavlja od povrede skočnog zgloba koju je zaradio u finalu Kopa Amerike protiv Kolumbije. Inače, Antonelu na ovoj društvenoj mreži prati preko 40 miliona pratilaca. 

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”NAKON 25 GODINA BRAKA RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ

RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ

Naime, oni su potpisali papire za razvod 19. jula.

Poslije decenija na estradi Dženan je uspeo da sačuva privatni život za sebe. Držao se svojih načela, a prije nekoliko mjeseci je otkrio zbog čega ne želi da iznosi detalje iz svoja četiri zida. Kao što radi većina njegovih kolega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS