calendar

Utorak 23. Jul, 2023

TRUDNA MAJA IDE U ZAGREB KOD STANISLAVA! Zašto se ne usuđuje da uradi test?

Objavio: RHT
23/07/2024 12:30 PM

TRUDNA MAJA IDE KOD STANISLAVA

Marinković pala u depresiju nakon Krofakovog odlaska u rodni grad!

TRUDNA MAJA IDE KOD STANISLAVA / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

TRUDNA MAJA IDE KOD STANISLAVA / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković sumnja da je u drugom stanju i čeka da vidi da li će Stanislav Krofak da nastavi vezu s njom, pa da mu kaže lijepe vijesti ili će otići na abortus.

TRUDNA MAJA IDE KOD STANISLAVA

Starleta, koja je obiljeležila prethodni rijaliti svojom ljubavnom aferom s bokserom iz Hrvatske, nastavila je da niže skandale. I sada u spoljnem svijetu… Kako tvrdi izvor, ona već neko vrijeme sumnja da je u drugom stanju i zbog toga je pala u depresiju.

– Maja i Stanislav su započeli vezu u rijalitiju i to na njegovu inicijativu. On je smarao Maju i insistirao da se desi nešto među njima. Ona je, bre, ribetina i može da bira kog hoće. On čak nije ni njen tip. Nju je naložilo to što je bio uporan i prodoran, a onda kad je došlo do odnosa, dopao joj se i seks s njim. Tad je zaista odlijepila za njim. Tad je Maja, nažalost, počela da pokazuje svoje drugo lice. Ono koje ima kad je zainteresovana za nekoga. Ljubomora, malo agresivnosti i puno posesivnosti. Iako su imali odličnu seks-konekciju, Krofak je odlijepio zbog toga što je Maja ljubomorna i riješio da je ostavi. – počinje izvor blizak starleti i nastavlja dalje.

– Negdje pred finale desio se preokret i došlo je do pomirenja, ali prijateljskog. Maja i Stanislav imali su nezaštićene odnose tik pred kraj rijalitija. Imali su odnose i kad su se vidjeli poslije svega u spoljnem svijetu. Divljali su cijelu noć poslije žurke u rijalitiju. Poslije te večeri, on je definitivno riješio da pobjegne u Zagreb. Našao je milion i jedan izgovor i opravdanje zbog čega mora da ode, a da ona ne pođe s njim. Bilo je jasno da je Maja za njega bila samo trofej koji je želio da osvoji. Ali i oružje da Mionu napravi ljubomornom. Osjeća on strast prema njoj, ali samo to. Nema zaljubljenosti niti želje da s njom nastavi dalje, kao što je ima ona – nastavlja izvor “Republike” blizak kćerki Takija Marinkovića, pa otkriva na kraju.

“Ne usuđuje se da uradi test”

– Kad je Krofak otišao u Hrvatsku, Maji je menstruacija počela da kasni. Nije bila sigurna da li je od prevelikog stresa ili zbog potencijalne trudnoće s Krofakom. Ona se ne usuđuje da uradi test, ali ubjeđena je da je trudna. Zapravo, jednim dijelom srca ona to želi. Pala je u depresiju i ne javlja se nikome. Mnogo joj je loše zbog toga što osjeća da se Krofak ohladio. Planira da ode kod Stanislava u Zagreb i sazna da li on ima planove s njom ili nema. Maja će abortirati, naravno, ako se ispostavi da je u drugom stanju, kao što vjeruje da jeste, jer ne želi da rodi dijete čovjeku koji je ne voli – kaže naš sagovornik.

– Ovih dana ona će banuti kod njega i to bez najave – završava izvor blizak Maji.

Pročitajte i: UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS