calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI NAPAD U HRVATSKOJ! Muškarac sjekirom nasrnuo na policajce, pa preminuo nakon što su ga savladali Džanan Musa posjetio migrantske centre u Kantonu Sarajevo: “Radost koju sport donosi najčistiji je alat za izgradnju povjerenja” Bosanac se vratio s mora i doživio šok: Htio kupiti hotel, ukradeno mu 1,7 miliona maraka! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima poravnila, a Jana nikad žešća: Dosta sam šutila! UKRAJINKA PRIJETI MEMI ZGROŽEN DESINGERICOM! Pjevač brutalan:”Roditelji, vaspitavajte djecu na vrijeme” POTVRĐENE LIJEPE VIJESTI IZ DOMA ŠA! OTKRIVAMO I KOJE IME SU ODABRALI ZA BEBU! VRELA DŽEHVICA POPUT PRAVE JAHAČICE! Od ovog može da se rikne! (FOTO) ANĐELO OTKRIO TUŽAN RAZLOG ZBOG KOJEG NOSI MAJČINO PREZIME I DA LI SE ODREKAO OCA? Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja, a Alžirci zbog pljačke pumpe Veliki novčani horoskop za avgust: Ko će praviti skupe greške, a ko dobiti nagradu Usijao se Instagram: Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini TRUDNA MAJA IDE U ZAGREB KOD STANISLAVA! Zašto se ne usuđuje da uradi test? ANĐELO NAPADNUT! Anita se oglasila, poslala snažnu poruku:”Ima mnogo psihopata u našem okruženju, ja bih nju prebila…” NAKON 25 GODINA BRAKA RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ EMOTIVNO! FOTKA TRUDNE KAĆE SVE RAZNIJEŽILA! Od pogleda zastaje dah! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan želi zadržati Janu: Uzeo joj telefon i odveo je na izlet! IMA DOVOLJNO VREMENA DA JOJ OGADI MEMU

“NIKO NE MOŽE DA MI POMOGNE! Društvene mreže me ŠTITE OD NJEGA!” Mila Nađ očajna, riješila da ispriča JAVNO svoju muku!

Objavio: RHT
23/07/2024 11:15 AM

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”

Mila Nađ (32), mlada mama četvoro djece, u potresnoj ispovijesti u okviru novog formata iz Hype produkcije, otkrila je detalje torture koja traje i dan-danas!

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”
Nedokazani
Foto: HypeTV/NEdokazani/ ilustracija/Mila Nađ

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”


Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika. Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, prije nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovijesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

Foto: (NE)DOKAZANI
Foto: NEDOKAZANI

“NIKO NE MOŽE DA MI POMOGNE!“

Mila Nađ pokušava da se razvede od muža, sa kojim i dalje živi, jer je, kako tvrdi, stan kupila od svojih para, a on ne želi da se iseli, već da joj ga oduzme.

– Meni su najveća zaštita društvene mreže. Jer ja sve pričam šta mi se dešava i on zna da ću šta god da mi se desi prvo sve ispričati na mreži, pa tek onda u policiji.

– Nemam ja nikoga da me zaštiti, ni roditelje, ni brata, nikoga! Svi su nemoćni. Lažu, to mogu da potvrde žene koje su dobijale batine. Oni se vrate kući. Puste ih. Evo nakon jednog od sukoba, njega su priveli, on se vratio mokar, znojav, zaudara, ali je on ušao u stan i ostao u njemu. – govori Mila za “(NE)DOKAZANE”, na HypeTV.

Foto: HypeTV/NEdokazani

– Preklinjaću sudiju da ubrza proces, samo zbog moje djece koja najviše pate! Ne tražim ništa ilegalno, ali izgleda da ni socijalno ni sud ne shvataju ozbiljnost situacije. Ja sam otvoreno rekla ženicama u socijalnom da sam ubijeđena da će se sve ovo završiti “krvavo”!

MILINA SVEKRVA SE DOSELILA I ZAUZELA DJEČIJU SOBU

“Ja sam njega pokupila sa ulice kad ga je majka izbacila na ulicu, jer je lenj i nije htio da se zaposli. Sada glume ljubav. Tu ženu nismo mogli na dječiji rođendan da dovučemo, a sada govore kako je ona tu zbog djece, da nam pomogne. To je žena koja nema svoju imovinu, živjela je u inostranstvu kod svojih pacijenata jer je medicinski radnik.

Foto: HypeTV/NEdokazani

“Veoma rijetko je dolazila kod nas uz izgovor da joj “ne prijaju djeca” i da je “umorna”. Ona je tu dovedena isključivo zbog imovinskog momenta, on je nju čak tu i prijavio na adresi. Soba moga sina sada veoma neprijatno miriše. Moja djeca spavaju ili sa mnom ili sa njim, a do skoro na podu u dnevnom boravku.”

KRIJE PRAZNE FLAŠE OD ALKOHOLA NA TERASI

“Otvoreno kažem da on ima problem sa alkoholom najmanje 2 godine unazad. Tome u prilog idu i prazne flašice vodke koje sam nalazila na terasi sakrivene. Ne može to da prihvati, kao što ne može da prihvati da stan nije njegov, da ništa nije uložio, da se moramo razvesti. On mora da shvati.

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI” 
Mika Nađ

Nedokazani
Foto: Instagram printscreen/mika nadj


Ja sam se jako zabrinula kada on vozi automobil u alkoholisanom stanju sa djecom u vozilu. Naravno da sam sve prijavila Socijalnom, ali i te žene tamo, šta će, imaju mnogo posla, ja njih razumijem. One su me upozorile da je ovo ozbiljan oblik psihičkog nasilja, koji će, pitanje je trenutka, preći u fizički. E, od toga mene štite mreže i što govorim javno o svemu, jer ona zna da bih ja prvo sve ispričala javno, pa tek onda otišla u policiju. – govori MIla na HypeTV.

Cijelu potresnu ispovijest pogledajte klikom na link ispod teksta.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS