calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO OTKRIO TUŽAN RAZLOG ZBOG KOJEG NOSI MAJČINO PREZIME I DA LI SE ODREKAO OCA? Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja, a Alžirci zbog pljačke pumpe Veliki novčani horoskop za avgust: Ko će praviti skupe greške, a ko dobiti nagradu Usijao se Instagram: Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini TRUDNA MAJA IDE U ZAGREB KOD STANISLAVA! Zašto se ne usuđuje da uradi test? ANĐELO NAPADNUT! Anita se oglasila, poslala snažnu poruku:”Ima mnogo psihopata u našem okruženju, ja bih nju prebila…” NAKON 25 GODINA BRAKA RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ EMOTIVNO! FOTKA TRUDNE KAĆE SVE RAZNIJEŽILA! Od pogleda zastaje dah! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan želi zadržati Janu: Uzeo joj telefon i odveo je na izlet! IMA DOVOLJNO VREMENA DA JOJ OGADI MEMU “NIKO NE MOŽE DA MI POMOGNE! Društvene mreže me ŠTITE OD NJEGA!” Mila Nađ očajna, riješila da ispriča JAVNO svoju muku! MAJA ĆE TUŽITI ALEKS NIKOLIĆ! “Prelijepo se osjećam, mnogo mi je falila sloboda” Australska influenserica dobila kaznu od 700 eura u Hrvatskoj: “Imam upozerenje za sve koji dolaze” MILJANA RAZRIJEŠILA NAJVEĆU MISTERIJU RIJALITIJA: Nije slučajno nestala! DRUŠTVENE MREŽE GORE! Anđelo Ranković konačno progovorio o ocu i majci! A onda spomenuo i prezime koje nosi Ajkule u Brazilu pozitivne na kokain! U dijelu BiH danas oblačno s pljuskovima: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana

Mladoženja izbacio kuma sa svadbe: Jednu stvar nije mogao da mu oprosti

Objavio: RHT
23/07/2024 9:00 AM

Mladoženja izbacio kuma sa svadbe

Nesvakidašnja priča osvanula je na Redditu, gdje se novopečeni mladoženja požalio na kuma, inače prijatelja iz djetinjstva.

Mladoženja izbacio kuma sa svadbe/Foto: Reddit

“Vjenčanje je trebalo da bude naš najsrećniji dan. Supruga i ja smo mjesecima planirali svaki detalj, i sve je ispalo savršeno – skoro”, napisao je.

Čovjek je objasnio da je sve išlo po planu, do trenutka kada je kum trebalo da održi govor.

“Na početku smo čuli uobičajene šale, a onda se odjednom okrenuo prema svojoj djevojci i počeo da priča o njihovoj vezi. Prije nego što sam shvatio šta se dešava, on je kleknuo i zaprosio je! Usred mog vjenčanja”.

Gosti su utihnuli, a nakon što je djevojka rekla “da” svi su počeli da tapšu.

“Mogao sam da osjetim kako mi supruga steže ruku. Umjesto da gosti slave naš brak, bili su fokusirani na kuma i njegovu djevojku”.

Nakon prvobitnog šoka, mladoženja je prišao kumu i izrazio svoj bijes i razočarenje.

“Rekao mi je da pretjerujem, da je mislio da će to bili iznenađenje i pretpostavio da ću biti srećan zbog njega. Odgovorio sam mu da je sebičan, bezobziran i na kraju ga izbacio sa proslave”.

Prijatelji mladenaca su smatrali da je reakcija bila pretjerana i da bi sve trebalo da zaboravi zarad dugogodišnjeg prijateljstva. S druge strane, mlada je podržala odluku o izbacivanju sa slavlja.

Na Reditu, korisnici su u velikoj mjeri bili na strani mladoženje, kritikujući kuma zbog njegovog postupka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS