calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice

Objavio: RHT
22/07/2024 7:20 PM

Nove fotke omiljenog Bali-bega

Burak Ozcivit jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, a javnost ga najviše pamti po ulozi Bali-bega u legendarnoj turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Nove fotke omiljenog Bali-bega/Foto: Instagram

Od samog početka miljenik je mnogih žena. Njegov izgled uspoređivali su sa savršenstvom, a glumac je slomio srca obožavateljicama kada se oženio glumicom Fahrijom Evcen.

Međutim, 39-godišnji Burak u posljednje vrijeme ne izgleda kao u danima najveće slave. Te su mnogi primijetili njegovu drastičnu fizičku promjenu.

Foto: printscreen

Glumac je zbog nedavno objavljenih fotografija na Instagramu dao naslutiti da je sasvim promijenio imidž. A nove fotografije paparaca na kojima je uhvaćen sa suprugom na odmoru pokazuju da je dobio pokoji kilogram viška. Time je iznenadio obožavateljice širom svijeta.

Čitajte i JANJUŠ SE VRATIO STAROM POROKU! Uhvaćen kako izlazi iz kladionice, izgubio 10.000 eura!?

Marko Janjušević Janjuš nedavno je izašao iz rijalitija, a već je uhvaćen na mjestu koje redovno posjećuje dok je van istog.

Janjuš nikada nije krio da mu je jedan od poroka kocka, a kako se navodi u pauzama od sezona rijalitija upravo tu potroši najveći dio novca.

Iako je tokom sezone govorio da će novac od učešća uložiti u nekretninu koju će ostaviti kćerki, Janjuš je ponovo viđen kako izlazi iz kladionice.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS