calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

“ŠTA ĆE ON SA PJEVAČICOM?” Indira Levak je prije RAZVODA ovako govorila o PROBLEMIMA U BRAKU

Objavio: RHT
22/07/2024 6:40 PM

Indira Levak i problemi u braku

Bivša pjevačica grupe Kolonija, Indira Levak razvodi se poslije 11 godina braka i dvije decenije ljubavi sa izvijesnim Miroslavom.

Foto:Printscreen/Instagram/indiralevak

Temperamentna estradna umjetnica iz Hrvatske, oglasila se saopštenjem, a u jednom intervjuu prije razvoda govorila je o trzavicama u braku.

“Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: ‘Šta ću ja sa pjevačicom?’ A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12h, a stigao je tek u 19h, oklijevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pjesme. Vjerujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene”, izjavila je ranije Levak.

Foto ATAImages

Podsjetimo, između ostalog, u Indirinom saopštenju stoji da je umjelo da dođe do ozbiljnih svađa u braku.

Indira Levak i problemi u braku

“Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura… Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dvije temperamentne osobe. Ja sam Djevica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede”, takođe je jednom prilikom ispričala Indira.

Podsjetimo, hrvatskoj pjevačici ovo nije bio jedini brak. Bila je udata za izvijesnog Narcisa Mujkića, od kojeg se razvela poslije devet godina.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS