calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

Dnevni horoskop za ponedjeljak, 22. juli 2024. Ovanovi ne trčite pred rudu, Jarčevi dokazuju da su upravu, Škorpije dobivaju ono što žele

Objavio: RHT
22/07/2024 9:00 AM

Horoskop za 22. juli 2024

OVAN

Dnevni horoskop za 22. juli 2024. godine vas upozorava na iznenadne promjene u poslu.

Foto: Facebook

Ne trčite pred rudu, donošenje odluka pre vremena može skupo da vas košta. U ljubavi imate nedoumice, danas je povoljan dan za ozbiljan razgovor. Moguća glavobolja.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam donosi sjajne vijesti! Imaćete razloga za slavlje, naročito ako ste dugo bili posvećeni poslu i radili na nekom projektu. Boljitak će osetiti i vaš novčanik, ali su mogući i iznenadni troškovi. Ljubavno polje može da bude poljuljano miješanjem treće osobe. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Ne zadovoljavaju vas sitnice, pa je moguće da ćete danas biti pod tenzijom. Bilo da se radi o poslovnoj ili ljubavnoj situaciji, važno je da budete inicijator. Na taj način vratiće vam se višestruko. Strasti su posebno naglašene u kasnim satima. Povedite računa o ishrani.

RAK

Ovo bi mogao da bude produktivan dan na poslu. Možete da povećate svoje prihode ili možete da kupite nešto lijepo za sebe i svoje najmilije. Zračite samopouzdanjem, a to može da privuče nove ljude u vaš život. Zvijezde vas savetuju da ne ostajete kod kuće, naročito ako ste slobodni. Zdravlje je dobro.

LAV

Dnevni horoskop za 22. jul 2024. godine kaže da je ovo sjajan dan za komunikaciju! Uživajte u druženju sa drugima, posebno sa djecom. Svojim šarmom možete da postignete sve što zamislite. Ovo je takođe odličan dan za sproveđenje novih ideja u poslu. Jačajte imunitet.

DJEVICA

Zanimljiv dan! Izgledate dobro u očima drugih i mnogo ste popularni! Ipak, danas ćete možda radije da se povučete i ostanete kod kuće. U ljubavi je naglašen aspekt tajni, pa vodite računa ako svoj emotivni odnos krijete od očiju javnosti. Danas može da postane javan. Dobro se osećate.

VAGA

Dnevni horoskop za 22. jul 2024. godine kaže da su vaše komunikacijske vještine odlične jer ste optimistični. Zbog toga će drugi željeti da budu u vašem prisustvu. Odnosi sa prijateljima biće toliko bliski da neki od vas prijateljstvo mogu da pretvore u romansu. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Ovo je finansijski povoljan dan za vas jer nadređeni blagonaklono gledaju na vas. Možete da pregovarate i dobijete ono što zaista želite. Budite strpljivi na polju ljubavi, možda je drugoj strani jednako teško da pokaže emocije kao i vama. Čuvajte se povreda.

STRIJELAC

Danas ste veseli i optimistični, baš onakvi kako volite. Diskusije o putovanjima, medicini i visokom obrazovanju su pozitivno naglašene. Sredinom dana možete da dobijete zanimljiv prijedlog od partnera ili osobe koja vam se dopada. Probaćete nešto o čemu dugo sanjate! Dobro se osjećate.

JARAC

Možda bi u vašem najboljem interesu bilo da danas budete tihi i da dočekate mirnu noć. Ne trudite se da po svaku cijenu dokažete da ste u pravu. Zvijezde vas savjetuju da prihvatite tuđa mišljenja, tako ćete sebi olakšati izbor i na karijernom i na ljubavom polju. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Ovo je odličan dan za komunikaciju! Slede obećavajući razgovori sa poslovnim saradnicima, prijateljima i djecom. U međuvremenu, danas vam neko čuva leđa, zbog čega odnos sa partnerom funkcioniše glatko. Čuvajte se večeri, sukob može da eskalira. Uvedite fizičku aktivnost.

RIBE

Dnevni horoskop za 22. jul 2024. godine kaže da ste puni energije i da danas sve može lako da obavite. Ne žurite kada je odluka na ljubavnom polju u pitanju, vaša intuicija je važnija od tuđih savjeta. Moguć je povratak bivšeg partnera i to slučajnim susretom na važnom događaju. Zdravlje dobro.

BONUS VIDEO:

(Mondo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS